1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-11-2019 16:57

Pre League: Ντέρμπι στα Βριλήσσια, μάχες σε Βότση, Κορυδαλλό, Λαμία

Δεύτερο ντέρμπι βορείων προαστίων στην 8η αγωνιστική της Πρι Λιγκ με τα Βριλήσσια να υποδέχονται τον ΖΑΟΝ . Οι γηπεδούχες κατεβαίνουν σε αυτό το παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο αφού προέρχονται από δύο ήττες που τις έχουν φερει στην 8η θέση της βαθμολογίας και θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να επιστρέψουν στις νίκες. Από την άλλη ο ΖΑΟΝ με καλή ψυχολογία από δύο σερί νίκες, είναι στην τρίτη θέση και θα επιδιώξει να πάρει το ντέρμπι για να παραμείνει στην τετράδα.

Ντέρμπι παραμονής στη Θεσσαλονίκη όπου ο Βότσης υποδέχεται σε κομβικό ματς την Κόρινθο. Η ομάδα της Μαρίας Δεληγιάννη που βρίσκεται στην προτελευταία θέση, θα τα δώσει όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να πάρει βαθμολογική ανάσα .

Από την άλλη η Κόρινθος που βρίσκεται σε αγωνιστική ανισορροπία από τον τραυματισμό της Λαγουδάκη, θα επιδιώξει να διπλασιάσει τι νίκες στην συμπρωτεύουσα και να σπάσει την έδρα του Βότση, όπως έκανε και στα Κύμινα. Οι φιλοξενούμενες «καίγονται» και αυτές για πόντους αφού είναι πολύ χαμηλά στην βαθμολογία.

Άλλο ένα ακόμη κρίσιμο ντέρμπι παραμονής γίνεται στον Κορυδαλλό. Η ουραγός Άρτεμις με καλή ψυχολογία από την θετική εμφάνιση στην Ερυθραία κόντρα στις  Αμαζόνες, θα παίξει τα ρέστα της για να πάρει την δεύτερη νίκη κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. Από την άλλη η ομάδα των Κυμίνων, κατεβαίνει και αυτή στην Αθήνα κάτω από μεγάλη πίεση αφού προέρχεται από τρεις σερί ήττες και θέλει πάση θυσία το τρίποντο για να αλλάξει το κλίμα.

Ντέρμπι στη Λαμία, όπου η γηπεδούχος ομάδα στην πολύ δυνατή έδρα της, αντιμετωπίζει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος που είναι η ΧΑΝΘ.Η Λαμία η οποία έχασε έδαφος μετά την ήττα της στο ΖΑΟΝ και είναι έβδομη, θέλει το τρίποντο για να επιστρέψει στην τετράδα ενώ η τέταρτη ΧΑΝΘ, χωρίς άγχος θα παίξει για ένα καλό αποτέλεσμα που θα την βοηθήσει να παραμείνει εκεί.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο με στόχο να πετύχει την πέμπτη σερί της νίκη και να παραμείνει στην καταδίωξη των πρωτοπόρων Αμαζόνων ( ενας βαθμός τους χωρίζει) που αγωνίζονται την Κυριακή. Από την άλλη ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και ότι βγει.

Τέλος την Κυριακή στην Ερυθραία στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής , οι Αμαζόνες αντιμετωπίζουν το Αιγάλεω. Οι πρωτοπόρες που έχουν βρει αγωνιστικό «καλπασμό» είναι το φαβορί της αναμέτρησης, στοχεύουν στην έκτη σερί τους νίκη, ώστε να κρατήσουν την κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη το φιλοξενούμενο Αιγαλεω με ηθικό από την μεγάλη νίκη κόντρα στα Βριλήσσια , θα αγωνιστεί χωρίς άγχος για ένα καλό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα.

Pre League - 8η αγωνιστική

Σάββατο 30 Νοεμβρίου

Βριλησσίων 17.45: ΦΟ Βριλησσίων - ΖΑΟΝ
Διαιτητές: Πικραμένος, Μαύρος, Γραμματεία: Νυδριώτη, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

ΕΑΚ Βότση 18.00: ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση - ΑΣΠ Κόρινθος
Διαιτητές: Ισκάς, Δημητρίου, Γραμματεία: Σιδηρά, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Χαλκιοπούλειο 18.00: ΑΟ Λαμίας 2013 - ΧΑΝΘ
Διαιτητές: Κουτσής, Μαυράκης, Γραμματεία: Καραβάνα, Παρατηρητής: Παναγής.

Σχολ. Ν. Φιλαδέλφειας 18.45: ΑΕΚ - ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Λιδωρικιώτη, Οικονόμου Μ., Γραμματεία: Δένδη, Παρατηρητής: Ρίγκος.

Κορυδαλλού 19.00: ΑΓΣ Άρτεμις - ΑΣ Μακεδόνες
Διαιτητές: Ράντσιου, Βλάχος, Γραμματεία: Νικολάου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης.

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

Στ. Καλαϊτζής 19.30: ΑΟΝ Αμαζόνες - ΑΟ Αιγάλεω
Διαιτητές: Διαμάντης, Οικονομοπούλου, Γραμματεία: Πέρρου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης.

 Βαθμολογία Pre League (7 αγώνες)

  1. Αμαζόνες 18 (18-5)
    2. ΑΕΚ 17 (18-6)
    3. ΖΑΟΝ 14 (17-10)
    4. ΧΑΝΘ 14 (15-11)
    5. Πανιώνιος 11 (13-13)
    6. Αιγάλεω 11 (13-15)
    7. ΑΟ Λαμίας 10 (13-14)
    8. ΦΟ Βριλησσίων 9 (11-13)
    9. Κόρινθος 6 (9-17)
    10. Μακεδόνες 6 (12-17)
    11. Ναύαρχου Βότση 6 (11-17)
    12. ΑΓΣ Άρτεμις 4 (7-19)

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ