Εκτυπώστε τη σελίδα
25-11-2019 03:59

Ο ΖΑΟΝ επικράτησε της Λαμίας και παρέμεινε στην τρίτη θέση

Χρειάστηκε να περάσουν έξι αγωνιστικές για μπορέσει ο ΖΑΟΝ να κερδίσει και πάλι στο Ζηρίνειο, και μάλιστα αυτή την φορά επικράτησε στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής, κόντρα στη Λαμία με 3-0.

Με το τρίποντο αυτό οι γηπεδούχες διατηρήθηκαν στην τρίτη θέση ενώ παράλληλα εκτός από βαθμούς, πήραν και ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στα Βριλήσσια ,με την ομώνυμη ομάδα.

Από την άλλη η Λαμία για ένα κόμη παιχνίδι στην Αθήνα, έχασε στις λεπτομέρειες, υποχώρησε στην 7η θέση και ελπίζει σε νίκη κόντρα στη ΧΑΝΘ μέσα στο "Χαλκιοπουλειο", ώστε να πλησιάσει στην τετράδα.

Τα σετ 3-0 (25-23, 25-21, 25-17)

ΖΑΟΝ (Λιώσης): Σωτηρίου, Αναγνώστου, Μελετιάδη, Ποδαρά, Αργυροπούλου Ευδ., Αρβανιτοπούλου / Αργυροπούλου Μ. (λ), Γεωργιλά.

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 (Αγγέλης): Σαββίδου, Νούσια, Παπαμίχου, Κόγιτς, Φαλιάγκα, Παπαδοπούλου / Μάρκου (λ), Καϊμάκη.

Σχετικά άρθρα

  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • Η Λαμία επέβαλλε το δικό της «νόμο» και ανέβηκε στην τρίτη θέση
    Σε «εξολοθρευτή» των ομάδων των βορείων προαστίων εξελίσσεται η Λαμία, η οποία μετά τις Αμαζόνες, επικράτησε και του μαχητικού ΖΑΟΝ στο Χαλκιοπούλειο με 3-1 (25-22, 24-26, 25-12, 25-21) σετ στο μεγάλο ντέρμπι για την 18η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, και ανέβηκε στην τρίτη θέση.
  • Ο Βότσης πήρε βαθμό από το Ζ.Α.Ο.Ν. που πάει σε ντέρμπι με τη Λαμία
    Έκπληξη στο Ζηρίνειο όπου για την 17η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, ο ΖΑΟΝ ειχε απώλεια βαθμού από το νεοφώτιστο Βότση, τον οποίο τελικά κέρδισε πολύ δύσκολα με 3-2.
  • Επέστρεψαν στην κορυφή οι Αμαζόνες, στην τρίτη θέση ο ΖΑΟΝ
    Με νίκες του ΖΑΟΝ και των Αμαζόνων, ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική και πρώτη του Β’ γύρου της Πρι Λιγκ.Οι Αμαζόνες ξεκίνησαν νικηφόρα και το 2020, καθώς επικράτησαν με ανατροπή 1-3 (25-18, 17-25, 23-25, 15-25) του Πανιωνίου στο κλειστό του Σελεπίτσαρη στη Νίκαια και επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας δεύτερη την ΑΕΚ με την οποία θα λύσουν τις διαφορές τους σε διπλά ντέρμπι σε κύπελλο και πρωτάθλημα (29/1 και 1/2). Από την άλλη η ομάδα της Ν. Σμύρνης παρέμεινε στην 9η θέση με 14 βαθμούς.
  • Επανεκκίνηση της Πρι Λιγκ με σημαντικά παιχνίδια για την 12η αγωνιστική
    Μετά από ένα μήνα σχεδόν διακοπή, η Πρι Λιγκ κάνει την επανεκκίνηση της με την 12 η αγωνιστική, η οποία είναι και η πρεμιέρα του Β΄ γύρου.