Εκτυπώστε τη σελίδα
25-11-2019 02:31

Δίποντο επιβίωσης για τον Πανιώνιο στο Μοσχάτο

Μετά από ένα μεγάλο θρίλερ, ο Πανιώνιος πέτυχε πολύτιμη νίκη σωτηρίας με 3-2 κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού και ανέβηκε στην 6η θέση. Για τις «κυανέρυθρες» ήταν η δεύτερη σερί νίκη, η οποία του έδωσε εκτός από τους δυο βαθμούς και σπουδαία ψυχολογία για τη συνέχεια.

Το παιχνίδι έγινε στο ουδέτερο κλειστό του Μοσχάτου, με τις Νεοσμυρνιώτισσες που δεν έχουν γήπεδο,  να παίρνουν αρχικά προβάδισμα με 2-0, τους Μακεδόνες να αντιδρούν και να ισοφαρίζουν σε 2-2 και όλα να κρίνονται στο τάι μπρέικ, όπου οι παίκτριες τη Αθανασόπούλου επικράτησαν στις λεπτομέρειες με 15-13.

Από την άλλη οι Μακεδόνες, υπέστησαν την τρίτη σερί τους ήττα και υποχρεώθηκαν να μείνουν στην10η θέση ενω ξαναρχόνται την επομένη εβδομάδα στην Αθήνα για ένα ματς-κλειδί για την παραμονή, κόντρα στην Άρτεμις Κορυδαλλού.

Τα σετ 3-2 (25-19, 25-20, 18-25, 17-25, 15-12)

ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αθανασοπούλου): Φλιάκου, Τζαλαλή, Κομλένοβιτς, Καρέλια, Μικρουδάκη, Οικονομάκη / Μαθιουδάκη (λ), Παυλοπούλου, Πεφάνη. Δριβαλιάρη (λ)

ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Οικονομίδης): Τσιμαφέγιεβα, Μητακίδου, Ζιώγα, Δορούκα, Ζίγκα, Τσοχατζή / Παπαδοπούλου (λ), Ευθυμιάδου (λ), Δήμου, Τζειρανίδου Δ..

 

Σχετικά άρθρα