1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-11-2019 03:32

Pre league: Ανώτερη η ΑΕΚ πέρασε εύκολα απο την Κόρινθο

 Η ΑΕΚ με την υποστήριξη των φιλάθλων της, επικράτησε με 0-3 για την 7η αγωνιστική της Pre League στην Κόρινθο της ομώνυμης ομάδας, πέτυχε την τέταρτη σερί της νίκη πέρασε προσωρινά στην κορυφή με 17 βαθμούς ενώ θα περιμένει το σημερινό αποτέλεσμα των Αμαζόνων με την Άρτεμις Κορυδαλλού (18.00), ώστε να μάθει αν θα παραμείνει πρώτη. Επίσης σημερα γίνονται πέντε ματς.

Από την άλλη η Κόρινθος χωρίς την Λαγουδάκη που χάνει την χρονιά μετά τον σοβαρό τραυματισμός της στα Κύμινα , δεν μπόρεσε να πιάσει την καλή απόδοση των δύο τελευταίων της αγώνων, έκανε πολλά λάθη και έχασε φυσιολογικά από την ανώτερη ΑΕΚ. Πλέον η ομάδα του Δημητρη Ανδρεόπουλου θα παίξει τα ρέστα της στο επόμενο παιχνίδι με τον Βότση στη Θεσσαλονίκη.

.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχες μπήκαν πιο δυνατά και με ισχυρό μπλοκ προηγήθηκαν με 7-4 και 9-5. Οι “κιτρινόμαυρες” με συγκέντρωση και υπομονή κατάφεραν όχι μόνο να μειώσουν σε 12-10, αλλά και να περάσουν μπροστά με 12-17. Με πολύ καλά σερβίς της Ράπτη ο “δικέφαλος” συνέχισε να πιέζει την υποδοχή της Κορίνθου, και κατάφερε να παρει το πρώτο σετ με 14-25.

Στο δεύτερο σετ, η ΑΕΚ ηταν καταιγιστική δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα της Κορίνθου και το αρχικό +6 (5-11) μετατράπηκε άμεσα σε +10 (8-18) ενώ το σετ ολοκληρώθηκε με 11-25.

Στο τρίτο σετ, οι “κόκκινες” έμειναν κοντά στο σσκορ έως το 4-6, σημείο στο οποίο η “Ένωση” με σερί 4-0 ξέφυγε στο +6 (4-10). Η Κόρινθος ξαναμπήκε στον αγώνα μειώνοντας σε 11-15, αλλα μέχρι εκεί, καθώς το αποτελεσματικό μπλοκ της ΑΕΚ, βοήθησε την ομάδα του Γιώργου Μπακοδήμου να κάνει νέο σερί 4-10 και να πάρει το σετ με 15-25 και να «κλειδώσει» το νέο τρίποντο με το εντυπωσιακό 0-3.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιώργος Μπακοδήμος, δήλωσε στο aek.gr: “Ήταν μία ακόμα σημαντική νίκη στο δύσκολο φετινό Πρωτάθλημα. Πήραμε τους 3 βαθμούς που θέλαμε και κοιτάμε τη συνέχεια. Υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης για όλη την ομάδα. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε και σήμερα, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα

.Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, το Σάββατο (30/11, 18:45) όταν και υποδέχεται τον Πανιώνιο ΓΣ για την 8η αγωνιστική της Pre League.

ΑΣΠ Κόρινθος – ΑΕΚ 0-3

Τα σετ: 14-25, 11-25, 15-25.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ