1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-11-2019 20:02

Νίκη «βάλσαμο» για τον Πανιώνιο στον Κορυδαλλό

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Πανιώνιο στον Κορυδαλλό για την 6η αγωνιστική της Πρι λιγκ. Οι «κυανέρυθρές» με υπηρεσιακή προπονήτρια την Αθανασοπούλου, μετά την παραίτηση του Γιάννη Μακρόπουλου, κατάφερε να κάνει την ανατροπή με 1-3 αν και έχασε το πρώτο σετ.

Η νίκη αυτή αποτέλεσε «βάλσαμο» για τον «πληγωμένο» Πανιώνιο μετά τον μηδενισμό του στο ματς με την ΧΑΝΘ, την ήττα στην Κόρινθο και το οξύτατο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει για προπονήσεις και αγώνες. Ο Πανιώνιος την 7η αγωνιστική υποδέχεται τους Μακεδόνες Αξιού σε άγνωστη έδρα προς το παρών και η Άρτεμις αντιμετωπίζει τις πρωτοπόρες Αμαζόνες στην Ερυθραία 

Τα σετ 1-3 (25-23, 21-25, 14-25, 09-25)

ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ (Σαραντέας): Μικέλη, Ευθυμιοπούλου, Κασδοβασίλη, Μπολλάνο, Λουκά, Καλλή / Κοχιαδάκη (λ), Ραυτοπούλου (λ), Μπαξιβανάκη, Κίσσα, Μενδρινού.

ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αθανασοπουλου): Τζαλαλή, Φλιάκου, Κομλένοβιτς, Καρέλια, Οικονομάκη, Μικρουδάκη / Μαθιουδάκη (λ), Πεφάνη, Δημακοπούλου, Αναγνώστου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ