1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-11-2019 23:23

Πρι Λιγκ: Σύγκρουση κορυφής στα Βριλήσσια

Έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πρι λιγκ και η κορυφή παίρνει «φωτιά» με δύο ντέρμπι. Το παιχνίδι της ημέρας γίνεται στα Βριλήσσια, όπου η ομώνυμη ομάδα (17.45 live streaming Sportsonair) υποδέχεται τις πρωτοπόρες Αμαζόνες.

Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι των βορείων προαστίων που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του γκρουπ των πρωτοπόρων, απο δύο ομάδες που φέτος ενισχύθηκαν σημαντικά στις μεταγραφές για να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση ανόδου στην Volleyleague γυναικών. 

Οι παίκτριες του Κώστα Ταμπουρατζή βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 9 βαθμούς και με όπλο το πάθος και τον ενθουσιασμό, φιλοδοξούν να πετύχουν ένα καθαρό τρίποντο σε αυτό το ματς-κλειδί, το οποίο θα τους επιτρέψει να ισοβαθμήσουν στην κορυφή με την ομάδα της Ερυθραίας και να σταθεροποιηθούν στις ομάδες της κορυφής.

Από την άλλη οι παίκτριες του Στέλιου Ατσιδαύτη που επιστρέφει κόντρα στην παλιά του ομάδα, έχουν το μομέντουμ. Με τρεις σερί νίκες και μεγάλη αυτοπεποίθηση, βρίσκονται μόνες πρώτες στην βαθμολογία με 12 πόντους και πάνε στο ντέρμπι κορυφής με στόχο να πάρουν ένα ακόμη τρίποντο που θα τις βοηθήσει να μείνουν ακλόνητες στην πρώτη θέση και παράλληλα να αφήσουν πίσω τις αντίπαλες τους.

Στο σχολικό της Φιλαδέλφειας η δεύτερη ΑΕΚ υποδέχεται την ισόβαθμη της ΧΑΝΘ , στο δεύτερο θεωρητικά ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Ένωση που πήρε το ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής στο Ζηρίνειο, κόντρα στο ΖΑΟΝ, δείχνει ότι με τον υπηρεσιακό, Γιώργο Μπακοδήμο, να βρίσκει την αγωνιστική της ταυτότητα και ψυχολογία και θέλει να πετύχει τρίτη σερί νίκη, ώστε να επωφεληθεί απο τυχόν απώλεια βαθμών των Αμαζόνων. Από την άλλη η ΧΑΝΘ θα αγωνιστεί ελεύθερα και ότι βγει ενω πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Στη Θεσσαλονίκη ο νεοφώτιστος Βότσης με ψυχολογία από το μεγάλο διπλό στο Αιγάλεω, θα παίξει με πάθος κόντρα στο ΖΑΟΝ με σκοπό να πάρε ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα ενόψει της δύσκολης προσπάθειας του για παραμονή. Ο φιλοξενούμενος ΖΑΟΝ πηγαίνει στη συμπρωτεύουσα με στόχο το τρίποντο που θα «σπάσει» το αρνητικό σερί των τριών ηττών που έχει, ωστε να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Στη Λαμία η τοπική ομάδα που είναι στην πέμπτη θέση, μετά τη δύσκολη ήττα από τις Αμαζόνες επιστρέφει στην έδρα της, όπου υποδέχεται το Αιγάλεω με σκοπό να γυρίσει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να μπει στην τετράδα. Από την άλλη το Αιγάλεω έχει δύσκολη αποστολή στο «Χαλκιοπούλειο», καθώς θα προσπαθήσει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, και να ξεχάσει την ήττα-σοκ από τον Βότση που το κλόνισε ψυχολογικά την προηγούμενη εβδομάδα.

Νίκη –βάλσαμο, ψάχνουν οι Μακεδόνες Αξιού στην σκληρή έδρα τους κόντρα στην Κόρινθο για να ξεκολλήσουν από την δέκατη θέση της βαθμολογίας και να αλλάξουν την ψυχολογία του για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Επικίνδυνη έξοδος για την ουραγό Πελοποννησιακή ομάδα στα Κύμινα, που προέρχεται από την πρώτη της μόλις νίκη κόντρα στον Πανιώνιο την προηγούμενη αγωνιστική, και ελπίζει να έχει μια καλή συνέχεια στις εμφανίσεις της και στα θετικά αποτελέσματα.

Ανοιχτό παιχνίδι για κάθε αποτέλεσμα στον Κορυδαλλό. Η γηπεδούχος και προτελευταία Άρτεμις θέλει με την βοήθεια των φιλάθλων της να διπλασιάσει τις νίκες της κόντρα στον απρόβλεπτο Πανιώνιο για να έχει ελπίδες παραμονής.

Από την άλλη οι «πληγωμένες κυανέρυθρες» μετά από δύο σερί ήττες, που η μία ήταν στα χαρτιά με την ΧΑΝΘ και αρκετά ταλαιπωρημένες από την έλλειψη γηπέδου για προπονήσεις και επίσημους αγώνες, καλούνται να βρουν εκείνα τα ψυχικά αποθέματα, ώστε να παλέψουν ένα παιχνίδι που είναι στα μέτρα τους, και να επιστρέψουν στα καλά αποτελέσματα.

  Pre League - 6η αγωνιστική

Σάββατο 16 Νοεμβρίου

ΕΑΚ Βότση 16.00: ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση - ΖΑΟΝ
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Μπουκουβάλα, Γραμματεία: Κουμπλή, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.

Βριλησσίων 17.45: ΦΟ Βριλησσίων - ΑΟΝ Αμαζόνες
Διαιτητές: Σταρίδας, Κυργιαλάνη, Γραμματεία: Κρητικού, Παρατηρητής: Πολίτης.

Χαλκιοπούλειο 18.00: ΑΟ Λαμίας 2013 - ΑΟ Αιγάλεω
Διαιτητές: Κολτσίδας, Κουτσής, Γραμματεία: Τσάβου, Παρατηρητής: Παναγής.

Σχ. Ν. Φιλαδέλφειας 18.45: ΑΕΚ - ΧΑΝΘ
Διαιτητές: Πικραμένος, Παγκοζίδης, Γραμματεία: Δένδη, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Κυμίνων 19.00: ΑΣ Μακεδόνες - ΑΣΠ Κόρινθος
Διαιτητές: Αβραμίδης, Γιωγιού Αλκ., Γραμματεία: Γούβαλη, Παρατηρητής: Κάλλης Εμμ..

Κορυδαλλού 19.00: ΑΓΣ Άρτεμις - ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Διαμάντης, Γραμματεία: Μαλκοπούλου, Παρατηρητής: Πέρρος.

Βαθμολογία (5 αγώνες)

  1. Αμαζόνες 12β (12-4) σετ
    2. ΑΕΚ 11 (12-6)
    3. ΧΑΝΘ 11 (12-7)
    4. Βριλήσσια 9 (10-7)
    5. Λαμία 8 (10-9)
    6. ΖΑΟΝ 8 (11-9)
    7.Αιγάλεω 7 (8-11)
    8. ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση 6 (9-11)
    9. Πανιώνιος 6 (7-10)
    10. Μακεδόνες 5 (9-11)
    11. ΑΓΣ Άρτεμις 4 (5-13)
    12. Κόρινθος 3 (6-13)

 

 Φωτό: Δημητρης Αντωνάκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ