Εκτυπώστε τη σελίδα
09-11-2019 00:07

Pre League: Ξεχωρίζει η κόντρα ΖΑΟΝ-ΑΕΚ, μάχες σε Κόρινθο, Ν. Ερυθραία, ΧΑΝΘ

Πέμπτη αγωνιστική στο απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ, με την αγωνιστική να διεξάγεται σε δύο δόσεις και το Κυριακάτικο ντέρμπι ΖΑΟΝ-ΑΕΚ να ειναι το ματς που ξεχωρίζει.

Αρχικά η αυλαία ανοίγει το Σάββατο με δύο παιχνίδια. Τα Βριλήσσια μετά την ήττα στη Λαμία, υποδέχονται την Άρτεμις με στόχο την επιστροφή στις νίκες ενόψει του κομβικού ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τις Αμαζόνες. Από την άλλη η ομάδα του Κορυδαλλού με καλή ψυχολογία από την πρώτη της νίκη κόντρα στην Κόρινθο που την βοήθησε να ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας θα αγωνιστεί ελεύθερα και ότι βγει.

Γερή μάχη αναμένεται να έχουμε στην Κόρινθο. Η ομώνυμη ομάδα με την βοήθεια των φιλάθλων της θα παίξει τα ρέστα της για μπορέσει να πάρει την πρώτη της νίκη, κόντρα στον Πανιώνιο και να «ανασάνει» βαθμολογικά, μετά το εφιαλτικό ξεκίνημα με τέσσερεις σερί ήττες.

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί ο Πανιώνιος, καθώς προέρχεται από μια δύσκολη ψυχολογική εβδομάδα, μετά τον μηδενισμό του στο ματς με τη ΧΑΝΘ (θα εκδικαστεί η ένσταση του στις 15/11) ενώ έχει και να αγωνιστεί 15 μέρες σε επίσημο ματς.Ανοιχτό παιχνίδι που μπορεί να συμβούν τα πάντα. 

Την Κυριακή έχουμε το κυρίως μενού με την διεξαγωγή τεσσάρων παιχνιδιών. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, οι πρωτοπόρες Αμαζόνες υποδέχονται την Λαμία σε μια πολύ δυνατή μονομαχία .Η ομάδα της Ερυθραίας προέρχεται από δύο σπουδαίες νίκες, έχει καλή ψυχολογία και θέλει στην δυνατή έδρα της να τριτώσει το καλό και να πάει με το αέρα του πρωτοπόρου, την επόμενη αγωνιστική στα Βριλήσσια.

Από την άλλη και οι φιλοξενούμενες είναι σε καλό μομέντουμ, καθώς μετρούν τρεις νίκες στη σειρά, βρίσκονται ουσιαστικά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με ένα πόντο διαφορά απο την πρώτη θέση και έρχονται για να διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Στο Αιγάλεω η ομώνυμη ομάδα έχει θεωρητικά την πιο εύκολη αποστολή, κόντρα στο νεοφώτιστο και νεανικό Βότση που μακριά από την Θεσσαλονίκη δείχνει αρκετές αδυναμίες. Στόχος του «Σίτι» που μεταμορφώνεται στην έδρα του, η επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ και ενόψει των δύο πολύ δύσκολων αγώνων που ακολουθούν, με Λαμία εκτός και Βριλήσσια εντός.

 Ενδιαφέρουσα κόντρα στην Θεσσαλονίκη όπου η δυνατή εντός έδρας ΧΑΝΘ που μετράει τρείς νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και βρίσκεται στην τετράδα, αντιμετωπίζει τους συμπολίτες Μακεδόνες που έρχονται με μεγάλη αυτοπεποίθηση, μετά την δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη κόντρα στο ΖΑΟΝ.

Τέλος η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το ντέρμπι στο Ζηρίνειο. Ο δυνατός ΖΑΟΝ στην έδρα του που προέρχεται από δύο σερί ήττες, θα τα δώσει όλα για να κερδίσει την μεγάλη αντίπαλο του και φαβορί της ανόδου την ΑΕΚ, και να πλησιάσει στην κορυφή.

Από την άλλη η Ένωση έδειξε ότι άφησε πίσω την μίνι- κρίση που πέρασε μετά τις Αμαζόνες, ανέκαμψε ψυχολογικά με το τρίποντο κόντρα στο Αιγάλεω και με το νέο της απόκτημα την πρωταθλήτρια του μπιτς, Πένυ Καραγκούνη στο ρόστερ της, φιλοδοξεί να περάσει «αλώβητη» από το Ζηρίνειο και να παραμείνει στην κορυφή.

Pre League - 5η αγωνιστική

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Βριλησσίων 17.45: ΦΟ Βριλησσίων - ΑΓΣ Άρτεμις
Διαιτητές: Μαριδάκης, Γεωργάκη, Γραμματεία: Πανταζή, Παρατηρητής: Καπάνταης.

Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Κτενάς, Κουρπανίδης, Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Στ. Καλαϊτζής 16.00: ΑΟΝ Αμαζόνες - ΑΟ Λαμίας 2013
Διαιτητές: Βουδούρης, Λιάκου, Γραμματεία: Ακαρέπη, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς.

Στ. Βενέτης 17.00: ΑΟ Αιγάλεω - ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση
Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Μεταξά, Γραμματεία: Ηλία, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Μ. Τσικίνας 19.00: ΧΑΝΘ - ΑΣ Μακεδόνες
Διαιτητές: Ισκάς, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Τσιλιγγού, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Ζηρίνειο 19.30: ΖΑΟΝ - ΑΕΚ (Live stream NSTV)
Διαιτητές: Νικολόπουλος, Χαμπιλού, Γραμματεία: Κρητικού, Παρατηρητής: Πολίτης.

 

Σχετικά άρθρα