Εκτυπώστε τη σελίδα
08-11-2019 13:45

Και επίσημα η Πενυ Καραγκούνη στην ΑΕΚ

Την απόκτηση της Πενυς Καραγκούνη ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, είδηση που σας είχε προαναγγείλει το Volleynews.gr απο τις 5/11.

Η 26 χρονη ακραία (1μ87) και κορυφαίο μέλος της εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ με πολλούς τίτλους και διακρίσεις, επιστρέφει στη σάλα μετά από έξι χρόνια και αναμένεται να ντεμπουτάρει στο μεθαυριανό ντέρμπι της Ένωσης κόντρα στον ΖΑΟΝ στο Ζηρίνειο για την 5η αγωνιστική της Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση της Ένωσης για την Καραγκούνη που η παρουσία της στο ρόστερ έχει φέρει αισιοδοξία στις «κιτρινόμαυρες» αλλά και στους φιλάθλους του δικεφάλου του νότου, αναφέρει:

« H ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Πένυ Καραγκούνη. Η 26χρονη (01/07/1993) ακραία ύψους 1,87 μ., υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ.

Η νέα αθλήτρια του “Δικεφάλου” επέλεξε το νούμερο 19 στη φανέλα της.Η Πένυ Καραγκούνη ξεκίνησε την καριέρα της από τον Ηρακλή Κηφισιάς όπου κατέκτησε 9 Πρωταθλήματα Ελλάδος σε επίπεδο Ακαδημιών.Από το 2013 έκανε στροφή στο Beach Volley όπου κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος το 2013 με συμπαίκτρια την Βίκη Αρβανίτη.

Την ίδια σεζόν κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες και την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.Το 2014 και το 2015 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Ελλάδος και το 2019 το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Η Πένη Καραγκούνη επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου, όπου την υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος, κ. Αλέξης Αλεξίου, ο Β’ Αντιπρόεδρος και διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος, κ. Λευτέρης Αρχόντης, και ο έφορος του τμήματος, κ. Νίκος Παναγιωτίδης.Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Πένυ Καραγκούνη δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που με την επιστροφή μου στη σάλα υπογράφω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ.

Έχω έξι χρόνια να ασχοληθώ με τη σάλα και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου που με εμπιστεύτηκαν στην επιστροφή μου. Εγώ από τη μεριά μου αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να πάρει η ομάδα αυτό που της αξίζει, δηλαδή την άνοδο στην Α1. Νομίζω ότι είναι άδικο να μην πρωταγωνιστεί η ΑΕΚ μαζί με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και θεωρώ ότι θα είναι ξανά σε θέση να διεκδικήσει τίτλους“.

O Β’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και διοικητικός υπεύθυνος του γυναικείου βόλεϊ, κ. Λευτέρης Αρχόντης, με τη σειρά του πρόσθεσε: “Η έναρξη της συνεργασίας μας με την Πέννυ Καραγκούνη μπορεί να φαίνεται κάτι καινούγιο, αλλά υπάρχει ένα “φλερτ” εδώ και δύο χρόνια με την συγκεκριμένη αθλήτρια, το οποίο φέτος καρποφόρησε.

Θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στη Βίκυ Αρβανίτη που ξέρουμε πόσο πολύ βοήθησε σε αυτήν την απόφαση και να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους στα κλιμάκια της ΕΟΠΕ που βοήθησαν να έρθει η Πένυ Καραγκούνη στην ομάδα μας“.

Πένυ, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»