1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-11-2019 21:24

Τρίτη η Λαμία που πήρε το ντέρμπι κόντρα στα Βριλήσσια

Σημαντικό τρίποντο για τη Λαμία, η οποία επικράτησε 3-1 των Βριλησσίων στη μονομαχία τετράδας για την 4η αγωνιστική της Πρι Λιγκ και ανέβηκε στην τρίτη θέση με 7 βαθμούς, δύο πίσω από τους πρωτοπόρους ΑΕΚ και Αμαζόνες.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενες που έχασαν από αρχές του δεύτερου σετ με τραυματισμό, την βασική τους διαγώνια, Έρωτα, έμειναν στην έκτη θέση με έξι βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βαδίζουν μαζί στο σκορ μέχρι το 18-18. Εκεί ο ΑΟΛ με ένα μίνι ξέσπασμα πέρασε μπροστά με 21-18, ωστόσο ο Φ.Ο Βριλησσίων έφερε το ματς στο 22-22 αλλά ο ΑΟΛ ήταν αυτός που επικράτησε στις λεπτομέρειες, με 25-23.

Το δεύτρο σετ κύλησε εύκολα για την ομάδα της Λαμίας που μπήκε από νωρίς μπροστά στο σκορ και επικράτησε με 25-17.Στο 3ο σετ οι φιλοξενούμενες μείωσαν σε 20-25, σε συνδυασμό με την ξαφνική λιποθυμία της λίμπερο Μαρκου που δημιούργησε μεγάλη ανησυχία, μέχρι η αθλήτρια να ξαναβρεί τις αισθήσεις της και να αντικατασταθεί.

Στο τέταρτο σετ ωστόσο ουσιαστικά κρίθηκε το ματς καθώς η γηπεδούχος ομάδα μπήκε πολύ αποφασιστικά, πίεσε στο σερβίς και έφτασε στο 25-16 με σχετική ευκολία, η οποία και ήταν η τρίτη σερί για την ομάδα του Αγγέλη.

Τα α σετ 3-1 (25-23, 25-17, 20-25, 25-16)

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ 2013 (Αγγέλης):
Σαββίδου, Νούσια, Παπαμίχου, Κόγιτς, Φαλιάγκα, Παπαδοπούλου / Μάρκου (λ), Κλέτσα (λ), Καϊμάκη.

ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Ταμπουρατζής): Τέζα, Κάβουρα, Μποκή, Έρωτα, Γκρέκα, Χαμπηλομάτη / Κοκκινάκη (λ), Στάθη, Καβριγιάννη, Καμπυλαύκα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ