1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-11-2019 18:37

Νίκη-λύτρωση για την ΑΕΚ κόντρα στο Αιγάλεω

Αν και πέρασε μια τρικυμιώδη εβδομάδα από την ήττα στην Ερυθραία, η ΑΕΚ με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Μπακοδήμο, βρήκε τις ψυχικές δυνάμεις και επικράτησε 3-0 σετ του ΑΟ Αιγάλεω για την 4η αγωνιστική της Pre League.

Να σημειωθεί ότι στο Σχολικό Κλειστό Νέας Φιλαδέλφειας, βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι της Ένωσης, οι οποίοι στήριξαν τις «κιτρινόμαυρες» αλλά και το μικρό Γιωργάκη, συνεισφέροντας στους «κουμπαράδες» που ήταν τοποθετημένοι στο γήπεδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΕΚ μπήκε δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι και πήρε προβάδισμα +8 (18-10) και τελείωσε το σετ με 25-15.Στο δεύτερο σετ, είχαμε ντέρμπι με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ έως το 22-21. Το Αιγάλεω με σερί 0-3 έφτασε στο σετ μπολ (22-24), αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το σετ και να ισοφαρίσει το ματς.Οι παίκτριες του Μπακοδήμου, δεν το έβαλαν κάτω, ισοφάρισαν αρχικά σε 24-24, και επικράτησαν στις λεπτομέρειες με 26-24.

Στο τρίτο, το Αιγάλεω απογοητευμένο απο την απώλεια του δεύτερου σετ,  παράτησε το ματς και η ΑΕΚ με περίπατο επικράτησε με το ευρύ, 25-11 και το λυτρωτικό 3-0 που έφερε ηρεμία και ψυχολογία στα αποδυτήρια της Ένωσης.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, την Κυριακή (10/11, 17:30) εκτός έδρας με τον ΖΑΟΝ ενώ το Αιγάλεω υποδέχεται τον νεοφώτιστο Βότση.

Τα σετ: 3-0 25-15, 26-24, 25-11.

ΑΕΚ (Μπακοδήμος): Καββαδία, Κουντουρά, Ράπτη, Διάλλα, Νομικού, Μπίσκου / Μπελιά (λ), Χάνα (λ), Σπηλιωτοπούλου.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη): Βλάχου, Θώδη, Μανώλικα, Τζαλαλή, Παρισάκη, Πατεράκη / Λύρα (λ), Κράνη, Υφαντή, Σολωμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ