Εκτυπώστε τη σελίδα
01-11-2019 21:33

Pre League: Γερές μάχες σε Φιλαδέλφεια, Κύμινα, Λαμία, Κορυδαλλό

Τέταρτη στροφή στο συναρπαστικό και απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ με το ενδιαφέρον να εστιάζεται σε Φιλαδέλφεια, Κύμινα, Λαμία, Κορυδαλλό.

Άνω κάτω έγινε η ΑΕΚ, μετά την βαριά ήττα από τις Αμαζόνες με 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική, αποτέλεσμα που έφερε την παραίτηση του Μανώλη Αποστολογιωργάκη. Πλέον τα κορίτσια της Ένωσης, με υπηρεσιακό προπονητή, τον Γιώργο Μπακοδήμο, καλούνται να διαχειριστούν το βαρύ κλίμα και την πίεση της εβδομάδας που έφερε η ήττα στην Ερυθραία αλλά και να προσπαθήσουν να κερδίσουν το Αιγάλεω, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας. Από την άλλη οι φιλοξενούμενες με καλή ψυχολογία από τις δύο νίκες μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, θα κυνηγήσουν στη Φιλαδέλφεια ένα καλό αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν το άγχος των γηπεδούχων.

Μεγάλη μονομαχία στη Λαμία αφού ουσιαστικά πρόκειται για μονομαχία τετραδας. Η Λαμία με όπλο την σκληρή της έδρα, τους φιλάθλους της και το καλό κλίμα από τις δύο τελευταίες νίκες, θα προσπαθήσει να λυγίσει τα Βριλήσσια και να ανέβει βαθμολογικά.Από την άλλη η ομάδα των βορείων προαστίων, ενισχυμένη σημαντικά στις μεταγραφές και με διάθεση να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, στην φετινή Πρι Λιγκ, δείχνει έτοιμη να παλέψει σε αυτό το εκτός έδρας «κρας τέστ». Σε περίπτωση που φύγει αλώβητη από το «Χαλκιοπούλειο», η ομάδα του Κώστα Ταμπουρατζή, μπορεί να αισιοδοξεί για καλύτερη συνέχεια καθώς ακλουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια που μπορούν να την κρατήσουν σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

 Δυνατή κόντρα θα έχουν Μακεδόνες Αξιού και ΖΑΟΝ. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από άσχημα αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν εύκολα στο Αιγάλεω με 3-1 και πλέον θέλουν να αξιοποιήσουν την σκληρή έδρα τους στα Κύμινα, όπως είχαν κάνει με τις Αμαζόνες και να επιστρέψουν στις νίκες. Από την άλλη ο «πληγωμένος» ΖΑΟΝ, μετά την οδυνηρή ήττα από τον Πανιώνιο στο Zηρίνειο που του διέκοψε ένα νικηφόρο σερί, φιλοδοξεί να σπάσει την έδρα των Μακεδόνων και να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο που θα της δώσει ηθικό και ηρεμία για τη συνέχεια.

Μετά τον «καλπασμό» τους κόντρα στην ΑΕΚ, οι Αμαζόνες με εξαιρετική ψυχολογία ταξιδεύουν για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά για να αντιμετωπίσουν τον Βότση και με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα της διατηρήσει στην κορυφή. Από την άλλη, οι νεοφώτιστες της Μαρίας Δεληγιάννη που κυνηγούν τη σωτηρία τους, αν και έχουν πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στις δυνατές Αμαζόνες, είναι αποφασισμένες να παλέψουν μέσα στην έδρα τους και οτι προκύψει.

Με ντέρμπι «ουραγών» μοιάζει η μονομαχία Αρτεμις Κορυδαλλού-Κορίνθου αν και είμαστε στην 4η αγωνιστική. Και οι δύο ομάδες έχουν κάνει άσχημο ξεκίνημα με ισάριθμες ήττες και παίζουν τα ρέστα τους για να «σπάσουν το ρόδι» και να κάνουν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κορυδαλλού ποντάρει στη συμπαράσταση των φιλάθλων της αλλά στον ενθουσιασμό και το πάθος των παικτριών της ενω οι φιλοξενούμενες στην εμπειρία και την προσωπικότητα των μονάδων της.

Τέλος την Κυριακή (2/11) μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία για εξεύρεση γηπέδου (το «Βαρίκας» δεν έχει ακόμη άδεια), ο Πανιώνιος βρήκε στέγη στο κλειστό της Αργυρούπολης όπου θα υποδεχτεί την ΧΑΝΘ. Οι «κυανέρυθρες» με φόρα από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στο ΖΑΟΝ , στοχεύουν σε τρίτη σερί νίκη που πιθανόν να τις εδραιώσει στην κορυφή ενώ από την άλλη η απρόβλεπτη ΧΑΝΘ, στην τρίτη έξοδο της στην Αθήνα, θα παλέψει και αυτή για ένα καλό αποτέλεσμα αφού πρώτα θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή της. Και η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχεται από δύο σερί νίκες.

 Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 2 Νοεμβρίου

ΕΑΚ Βότση 16.00: ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση - ΑΟΝ Αμαζόνες
Διαιτητές: Ισκάς, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Πασπαλά Αικ., Παρατηρητής: Κάλλης Εμμ.

Χαλκιοπούλειο 18.00: ΑΟ Λαμίας 2013 - ΦΟ Βριλησσίων
Διαιτητές: Κουτσής, Μαυράκης, Γραμματεία: Καραβάνα, Παρατηρητής: Παναγής.

Σχ. Ν. Φιλαδέλφειας 18.45: ΑΕΚ - ΑΟ Αιγάλεω
Διαιτητές: Νικολόπουλος, Μαριδάκης, Γραμματεία: Ταλάρου, Παρατηρητής: Πέρρος.

Κυμίνων 19.00: ΑΣ Μακεδόνες - ΖΑΟΝ (Live streaming)
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Μπουγιούκας Κ., Γραμματεία: Σιδηρά, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Κορυδαλλού 19.00: ΑΓΣ Άρτεμις - ΑΣΠ Κόρινθος
Διαιτητές: Μαύρος, Λιδωρικιώτη, Γραμματεία: Νικολάου, Παρατηρητής: Ρίγκος.

Κυριακή 2/11

Αργυρούπολη (12.30)-: ΓΣ Πανιώνιος - ΧΑΝΘ
Διαιτητές: Μάλφας, Γεωργάκη, Γραμματεία: Μαλκοπούλου, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος.

 Η ώρα εναρξης του Πανιωνίου στο κλειστό της Αργυρούπολης ειναι πιθανόν να αλλάξει. Στην περίπτωση αυτή θα υπάρξει νέα ενημέρωση για την ώρα της διεξαγωγής του ματς.

 

 Φωτό Δημητρης Αντωνάκης

 

Σχετικά άρθρα