1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-10-2019 16:00

Αποστολογιωργάκης: «Ανακρίβειες οι λόγοι παραίτησης μου»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τις παίκτριες της ΑΕΚ, την διοίκηση και τους φιλάθλους της Ένωσης ενώ χαρακτήρισε ανακρίβειες, τα δημοσιεύματα που ανέφεραν τους λόγους παραίτησης του, ανέβασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο f/b, o Μανώλης Αποστολογιωργάκης.
Ο πρώην προπονητής της Ένωσης που κοουτσάρισε τις «κιτρινόμαυρες» στην Πρι λιγκ για ένα χρόνο, τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την διοίκηση της ΑΕΚ για την τιμητική επιλογή μου ως προπονητή της ομάδας. Προσωπικά τον πρόεδρο της ΑΕΚ,κ. Αλεξιου,τον αντιπρόεδρο κ.Αρχοντη για την αμέριστη προσωπική στήριξη και εμπιστοσύνη, και τον team manager κ.Παναγιωτιδη για την καθημερινή άοκνη προσπάθεια του.Στους συνεργάτες κύριους Τριπολιτσιώτη, Τσούλια κ Μαρκούτη ένα τεράστιο ευχαριστώ για την εξαιρετική συνεργασία.

Στον κόσμο της ΑΕΚ για την στήριξη του στις καλές και δύσκολες στιγμές. Ήταν τιμή μου που ήμουν μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου.

Και βέβαια στις αθλήτριες της ομάδας, που με αυταπάρνηση προσπαθούν καθημερινά για να φέρουν την ΑΕΚ στην θέση που της αξίζει. Ήταν προνόμιο και ευτυχία να δουλεύω μαζί τους, γιατί πέρα από την αγωνιστική αξία, ξεχωρίζουν για το ήθος και τον χαρακτήρα τους.

Υ.Γ Οι όποιες διαφωνίες με οδήγησαν στην παραίτηση μου, έχουν να κάνουν με την γενικότερη στάση και φιλοσοφία μου. Αναφορές δημοσιευμάτων για τους λόγους της αποχώρησης μου εμπεριέχουν ανακρίβειες.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ