1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-10-2019 16:42

Ιωάννα Καρέλια: «Διαψεύσαμε όσους υποτίμησαν τον Πανιώνο»

Εξαιρετικός ο Πανιώνιος χθες στο Ζηρίνειο, αν και έχανε 1-0 από τον ΖΑΟΝ κατάφερε με «πολιορκητικό κριό» την, Μίρα Κομλένοβτς να φύγει από την Κηφισιά με ένα πολύ μεγάλο τρίποντο για την 3η αγωνιστική της Πρι Λιγκ.

Από τις συμπρωταγωνίστριες της πολύπειρης Σέρβας ακραίας στο θρίαμβο του Πανιωνίου, ήταν και η κεντρική, Ιωάννα Καρέλια η οποία κέρδισε πολλές μάχες πάνω στο φιλέ και βοήθησε αποφασιστικά τις «κυανέρυθρες» να φτάσουν στη νίκη.

Η 32χρονη (1μ82) γυμνάστρια που πριν δύο χρόνια, έφτασε μια ανάσα από το να φορέσει την φανέλα του ΖΑΟΝ, προερχόμενη από σπουδές στο Λονδίνο και συμμετοχή στο National League της Μεγάλης Βρετανίας αλλά τελικά συνέχισε στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ και τον Αστέρα Νίκαιας, σχολίασε για την επιτυχία του Ιστορικού:

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας κόντρα στο ΖΑΟΝ, με «μεγάλη» Κομλένοβιτς να ξεχωρίζει στο παρκέ, και να ανεβάζει όλη την ομάδα. Πολλοί μας είχαν υποτιμήσει πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος αλλά τους διαψεύσαμε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και επικεντρωνόμαστε για τον εντός έδρας αγώνα με τη ΧΑΝΘ.»

 Φωτο Δημητρης Αντωνάκης

Σχετικά άρθρα

  • Πανιώνιος: Λάμψη Ολούτς στους Παναφρικανικούς Αγώνες
    Σπουδαία διάκριση για την Βερόνικα Αντιάμπο Ολούτς η οποία συμμετείχε στους Παναφρικανικούς Αγώνες που έγιναν στη Γκάνα.
  • Ο Πανιώνιος γιόρτασε σε εντυπωσιακή φιέστα την κατάκτηση της Πρι Λιγκ Γυναικών (vids)
    Μέσα σε μια βροχή απο κυανέρυθρα χαρτάκια, φωτορυθμικά, καπνογόνα απο τους οπαδούς στις εξέδρες, η γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου γιόρτασε στο "Ανδρέας Βαρίκας" σε μια εντυπωσιακή φιέστα την αήττητη κατάκτηση (απομένει ενα ματς ακόμη) του πρωταθλήματος Πρι Λιγκ, και την επιστροφή της μετά απο πολλά χρόνια στη Volley League γυναικών.
  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • Πρι Λιγκ Γυναικών: Αήττητος πρωταθλητής χειμώνα ο Πανιώνιος
     Πρωτταθλητής χειμώνα αναδείχτηκε ο Πανιώνιος στην Πρι Λιγκ Γυναικών καθώς για την 11η αγωνιστική που ήταν και το φινάλε του Ά γύρου νίκησε 3-0 ( 25-11, 25-18, 25-17.) την Πρέβεζα και τερμάτισε αήττητος με  11 σερί νίκες, 33 πόντους και 33-1 σετ
  • Πανιώνιος: Ενίσχυση στο κέντρο με Γιώργο Μαρσέλο
     Η ανδρική ομάδα βόλει του Πανιωνίου συνεχίζει το “χτίσιμο” της ομάδας για τον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ, αφού μετά τον Κουέντιν Τσέλερ, ανακοίνωσε ακόμα μια δυνατή μεταγραφή.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ