Εκτυπώστε τη σελίδα
18-10-2019 23:24

Pre League: Ντέρμπι τετράδας στη Φιλαδέλφεια, μάχες σε Κύμινα, Κόρινθο

Δεύτερη αγωνιστική στο αμφίρροπο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ με το ενδιαφέρον να εστιάζεται σε Φιλαδέλφεια, Κύμινα και Κόρινθο.

Συγκεκριμένα ξεχωρίζει το ντέρμπι τετράδας στο σχολικό της Ν. Φιλαδέλφειας όπου η φιλόδοξη ΑΕΚ και μεγάλο φαβορί για άνοδο, με την συμπαράσταση των φιλάθλων της, υποδέχεται τα ενισχυμένα Βριλήσσια που φέτος έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και διεκδικούν ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην Volleyleague. Παράλληλα θα έχουμε επιστροφή της εμπειρης πασαδόρου, Αρετής Τέζα, ως αντίπαλος της Ένωσης με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε πέρυσι.

Πρώτο «κρας τέστ» για τις δυνατές Αμαζόνες που μετά την ιστορική νίκη τους κόντρα στον Πανιώνιο, αντιμετωπίζουν στα Κύμινα τους μαχητικούς Μακεδόνες Αξιού. Από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τα Βριλήσσια θέλει να αξιοποιήσει την σκληρή έδρα της και να πάρει το πρώτο τρίποντο της σεζόν, απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα των βορείων προαστίων.

Σκληρή κόντρα στην Κόρινθο.Η τοπική ομάδα «πληγωμένη» από την ήττα που συνδυάστηκε με κακή εμφάνιση στο Αιγάλεω και με σύμμαχο την βοήθεια των φιλάθλων της, αντιμετωπίζει τον ΖΑΟΝ με στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η ομάδα της Κηφισιάς που ενισχύθηκε σημαντικά θα παλέψει για το «διπλό» που θα της δώσει ώθηση για τις υψηλές βλέψεις που έχει και φέτος.

Με ηθικό από την νικηφόρα πρεμιέρα με την Άρτεμις, ο Βότσης που θα παλέψει για την παραμονή του, έχει πολύ δύσκολη αποστολή με την ανώτερη Λαμία που ψάχνει το πρώτο φετινό τρίποντο, μετά την ήττα της πρεμιέρας από την ΑΕΚ. Οριακό παιχνίδι για την Άρτεμις κόντρα στη ΧΑΝΘ αν και δεύτερη αγωνιστική.. Μετά την κακή εμφάνιση και ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον Βότση, η νεανική ομάδα του Κορυδαλλού σε μια μεταβατική σεζόν θα κυνηγήσει τη νίκη για να αποκτήσει ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Ερωτηματικό αποτελεί η ΧΑΝΘ στην δεύτερη σερί έξοδο της στην Αθήνα μετά την ήττα απο τον ΖΑΟΝ. Μακριά από την έδρα του ο Θεσσαλονικιώτικος σύλλογος δείχνει μεγάλη αδυναμία αλλά κόντρα στην Άρτεμις δεν αποκλείεται να μεταμορφωθεί και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

 Στο Ρέντη Πανιώνιος- Αιγάλεω

Επίλογος της αγωνιστικής την Κυριακή στο ουδέτερο γήπεδο του «Μελίνα Μερκούρη» όπου ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί σε αθηναϊκό ντέρμπι το Αιγάλεω . Η ομάδα της Ν.Σμύρνης ψάχνει την νίκη για να ξεπεράσει της οδυνηρή πρεμιέρα από τις Αμαζόνες αλλα και να πάρει ηθικό για μια πολύ καλύτερη συνέχεια, από την άλλη το «Σίτι» με καλή ψυχολογία από την επιτυχημένη πρεμιέρα κόντρα στην Κόρινθο, θα προσπαθήσει να επαναλάβει την περυσινή του νίκη (στην πρεμιέρα) στο κλειστό του Μίλωνα, ώστε να βάλει τις βάσεις για ένα καλό σερί λόγω ευνοϊκού προγράμματος στη συνέχεια.

Pre League - 2η αγωνιστική

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Βότση, 18.00: ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση - ΑΟ Λαμίας 2013
Διαιτητές: Δημητρίου, Παπαδόπουλος Αρ., Γραμματεία: Σιδηρά, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Σχολ. Ν. Φιλαδέλφειας, 18.45: ΑΕΚ - ΦΟ Βριλησσίων
Διαιτητές: Πικραμένος, Βελώνης, Γραμματεία: Τάλαρου, Παρατηρητής: Γεωργουλέας.

Κυμίνων, 19.00: ΑΣ Μακεδόνες - ΑΟΝ Αμαζόνες
Διαιτητές: Μαυρίδης, Μπέλλος Ι., Γραμματεία: Τσιλιγγού, Παρατηρητής: Δεληκωστίδης.

Κορίνθου, 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΖΑΟΝ
Διαιτητές: Κτενάς, Οικονόμου Β., Γραμματεία: Λιόντου, Παρατηρητής: Καπάνταης.

Κορυδαλλού, 19.00: ΑΓΣ Άρτεμις - ΧΑΝΘ
Διαιτητές: Διαμάντης, Σταρίδας, Γραμματεία: Μπίτσικα, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Μελίνα Μερκούρη, 15.30: ΓΣ Πανιώνιος - ΑΟ Αιγάλεω
Διαιτητές: Φραγκάκη, Μαριδάκης, Γραμματεία: Καλιγέρη, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος.Ο αγώνας ΓΣ Πανιώνιος - ΑΟ Αιγάλεω είναι ειδικής διαχείρισης και μόνο με λίστα θα μπορούν οι θεατές να μπουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

 

Φωτο Δημητρης Αντωνακης

Σχετικά άρθρα