Εκτυπώστε τη σελίδα
13-10-2019 20:32

Νίκησε άγχος και ΧΑΝΘ ο ΖΑΟΝ

Χωρίς απώλειες βαθμών και σετ ξεκίνησε η φετινή πορεία του ΖΑΟΝ στο πρωτάθλημα της Pre League. Η ομάδα της Κηφισιάς υποδέχθηκε στο Ζηρίνειο την ΧΑΝΘ, την οποία και νίκησε με 3-0 σετ.

  Το παιχνίδι ηταν ανταγωνιστικό μονο στο πρώτο σετ οπου οι γηπεδούχες κατάφεραν να επικρατήσουν στις λεπτομέρειες με 25-23 της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Στην συνέχεια οι παίκτριες του Κώστα Λιώση ξεπέρασαν το αγχος της πρεμιέρας, ανέβασαν την αποδοση τους. εμφανίστηκαν καλύτερεςστην επίθεση και στο μπλοκ και πήραν σχετικά εύκολα τα δύο επομενα σετ. Απο την αλλη πλευρά η ΧΑΝΘ αντιστάθηκε μόνο στο πρώτο σετ και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κοντράρει τον ποιοτικά καλύτερο αντίπαλο τους.

Την επόμενη εβδομάδα ο ΖΑΟΝ θα ταξιδέψει στην Κόρινθο και η ΧΑΝΘ θα αγωνιστεί πάλι στην Αθήνα σε ντέρμπι παραμονής με την Άρτεμις Κορυδαλλού.

Τα σετ: 3-0 (25-23, 25-18, 25-18)

ΖΑΟΝ (Λιώσης): Μελετιάδη, Αναγνώστου, Σωτηρίου, Αρβανιτοπούλου, Ποδαρά, Αργυροπούλου Ε. / Αργυροπούλου Μ., Γεωργιλά, Μερκουριάδη.

ΧΑΝΘ (Ντινόπουλος): Γουγούση, Κουρτίδου, Γιαννούλη, Αρμουτάκη, Βέλλιου, Βαρδοπούλου / Σουπιώνη (λ), Αβδελά (λ), Γερομίχαλου, Μαρκάδα, Αδάμου.

Σχετικά άρθρα

  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • Το βόλεϊ και το καλοκαίρι γιορτάζουν στη ΧΑΝΘ
    Η ΧΑΝΘ διοργανώνει το κορυφαίο volleyball camp της Θεσσαλονικης Μετά το σχολείο έρχεται η ώρα για το volleyball summer camp από 19/06 μέχρι και 30/06 κάθε απόγευμα 17:00-21.00
  • Η Λαμία επέβαλλε το δικό της «νόμο» και ανέβηκε στην τρίτη θέση
    Σε «εξολοθρευτή» των ομάδων των βορείων προαστίων εξελίσσεται η Λαμία, η οποία μετά τις Αμαζόνες, επικράτησε και του μαχητικού ΖΑΟΝ στο Χαλκιοπούλειο με 3-1 (25-22, 24-26, 25-12, 25-21) σετ στο μεγάλο ντέρμπι για την 18η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, και ανέβηκε στην τρίτη θέση.
  • Ο Βότσης πήρε βαθμό από το Ζ.Α.Ο.Ν. που πάει σε ντέρμπι με τη Λαμία
    Έκπληξη στο Ζηρίνειο όπου για την 17η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, ο ΖΑΟΝ ειχε απώλεια βαθμού από το νεοφώτιστο Βότση, τον οποίο τελικά κέρδισε πολύ δύσκολα με 3-2.
  • Το Πανόραμα η μόνη εκπρόσωπος της Α2 στα προημιτελικά του κυπέλλου
    Η ΑΕΝ Πανοράματος θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Α2 ανδρών στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε στην σκληρή έδρα της με 3-0 σετ της συμπολίτισσας ΧΑΝΘ και θα βρίσκεται στη κλήρωση της Πέμπτης (23/01, 12.00) μαζ΄με επτά ομάδες της Volley League.