1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-10-2019 01:40

Μοιράστηκαν σετ και εντυπώσεις ΖΑΟΝ και Αμαζόνες

Ισόπαλη με 2-2 έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον ΖΑΟΝ και τις Αμαζόνες στο Ζηρίνειο. Πρόκειται για δύο ομάδες που ενισχύθηκαν σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο, και αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Αγωνιστικά οι γηπεδούχες ήταν αυτές που επικράτησαν στο πρώτο σετ ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες ήταν εκείνες που ισοφάρισαν και πήραν προβάδισμα στο σκορ με 1-2.

Η ομάδα της Κηφισιάς με την σειρά της, κέρδισε το τέταρτο σετ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Οι δύο προπονητές Λιώσης και Ατσιδαύτης, βρήκαν την ευκαιρία να τεστάρουν διάφορα σχήματα και να χρησιμοποιήσουν όσες παίκτριες είχαν στην διάθεση τους.

Ντεμπούτο με τον ΖΑΟΝ έκανε και η έμπειρη διαγώνια, Ιουλία Χανδρή, (1μ83) που πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα του Νηρέα Χίου στην Α2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΖΑΟΝ: (Λιώσης) Αναγνώστου, Μελετιάδη, Αργυροπούλου Ε,   Αρβανιτοπούλου, Σωτηρίου, Ποδαρά, Αργυροπούλου Μ.(λ0, Γεωργιλά, Οικονόμου, Χανδρή, Μερκουριάδη

Αμαζόνες (Ατσιδαύτης): Χρυσομάλλη, Χριστοδούλου, Βαρουδάκη, Τσακούμη, Σιδεράτου, Μαστοράκη , Γκιαούρη (λ), Κοντραφούρη (λ), Κοτσιάκη, Γιαννακοπούλου, Σούλη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ