1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2019 00:40

'Αρτεμις Κορυδαλλού: Τα εγκαίνια του πολυχώρου «Στάθης Σαραντέας»

Μεγάλο γεγονός αποτελεί σήμερα για τον Κορυδαλλό και την Άρτεμις, τα εγκαίνια του πολυχώρου αθλητισμού και πολιτισμού, «Στάθης Σαραντέας» που φέρει το όνομα του ιδρυτή του συλλόγου.
Τα εγκαίνια των κτιριακών εγκαταστάσεων που συμπίπτουν με τα 50 χρόνια ίδρυσης του σωματείου, βρίσκονται Ζωοδόχου Πηγής 16 στον Κορυδαλλό, θα γίνουν σήμερα Παρασκευή 27/9 (18.00) και αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον πολλών φίλων της ομάδας και όχι μονο.

Πρόκειται για ένα χώρο ενιαίο 200τμ,που διαιρείται σε δυο ισομερή τμήματα. Το ένα θα στεγάζει έναν ειδικό χωρο εκγύμνασης, ενδυνάμωσης και εκμάθησης του αθλήματος και θα μπορεί να φιλοξενήσει και ποικίλες δραστηριότητες η σεμινάρια για όσους ενδιαφέρονται και το υπόλοιπο θα φιλοξενεί την τροπαιοθήκη της Άρτεμις, τα γραφεία του συλλόγου καθώς μια εξειδικευμένη «μπουτίκ» αθλητικού ρουχισμού και προϊόντων για βόλεϊ και μπιτς.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ