1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-09-2019 15:39

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Η Κόρινθος έχει πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης»

Ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις και αποτελέσματα των φιλικών της Κορίνθου, είναι ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Ο πολύπειρος προπονητής που ανέλαβε από φέτος και πάλι τις τύχες της ομάδας με στόχο να «κτίσει» μια ανταγωνιστική ομάδα για την Πρι Λιγκ, δήλωσε μετά την ισοπαλία (2-2) με τον ΖΑΟΝ:

« Δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα και ειδικά στα δύο πρώτα σετ. Στη συνέχεια «ξυπνήσαμε», ανεβάσαμε πολύ την απόδοση μας και καταφέραμε να φτάσουμε στην ισοπαλία. Τέτοιου είδους φιλικά μας βοηθάνε πολύ στο να διαπιστώσουμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτές.

Η ομάδα έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και πιστεύω όταν έρθει η έναρξη του πρωταθλήματος. θα είμαστε έτοιμοι. Γενικά είμαστε σε καλό δρόμο.

Όσον αφορά την απόκτηση της Λιουτίκινα (Ουκρανή διαγώνια), είναι μια αρκετά έμπειρη αθλήτρια που πιστεύω θα μας βοηθήσει επιθετικά, είναι λίγες μέρες στην ομάδα και βρίσκεται ακόμη σε περίοδο προσαρμογής.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ