1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-09-2019 02:20

Χαμόγελα και αισιοδοξία στην παρουσίαση του Αιγάλεω

Με το σύνθημα στο «Αιγάλεω παίζουν βόλεϊ, όλα μπλέ», πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», η παρουσίαση της ομάδας του Αιγάλεω, ενόψει της νέας περιόδου στην Πρι Λιγκ.

Το κλίμα στην εκδήλωση ήταν πανηγυρικό με τις αθλήτριες του «Σίτι» να δηλώνουν την αισιοδοξία τους για μια αρκετά καλή πορεία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα, μαζί με το προπονητικό επιτελείο (Αγγελική Αντωνιάδη, Έφη Ιωάννου) και τον εμβληματικό πρόεδρο της ομάδας και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Παντελή Βλάχο.

Παρών και ο νέος δημαρχος Αιγάλεω, Γιαννης Γκίκας, ο οποίος εξέφρασε την συμπαράσταση του στις «μπλέ» και τους ευχήθηκε να έχουν μια σπουδαία πορεία στην νέα σεζόν.

.Μετά την όμορφη παρουσίαση της γυναικείας ομαδας στο Πολιτιστικό κέντρο Γιάννης Ρίτσος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αντώνης Τιρτιράκης, παρέθεσε γεύμα στην γυναικεία ομάδα, οπου οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την σκληρή προετοιμασία που ακολουθούν το τελυταίο διάστημα.

 Το φετινό ρόστερ του Αιγάλεω

Πασαδόροι: Βλάχου Κατερίνα, Λυδία Λυχναρά

Κεντρικές : Κράνη Λίτσα, Μανώλικα Εύα, Πατεράκη Μαριφένια

Ακραίες: Κατερίνα Κουλοπούλου, Μαρία Θώδη, Σοφία Σολωμού , Νικολέτα Κομκοτού, Παρισάκη Ιωάννα

Διαγώνιες: Κωνσταντίνα Τζαλαλή, Υφαντή Ευαγγελία

Λίμπερο: Λύρα Μαριαλένα, Γωγώ Κανελλοπούλου

Σχετικά άρθρα

  • «Εκρηκτική» ατμόσφαιρα στην παρουσίαση του Ηρακλή στο Κατσάνειο

    Κατάμεστο ήταν το κλειστό γυμναστήριο στο Κατσάνειο για την παρουσίαση του ρόστερ του Ηρακλή για τη σεζόν 2018-19. Οι παίκτες του Γιάννη Ορφανού αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους που γέμισαν κάθε γωνιά του κλειστού, δημιουργώντας «εκρηκτική» ατμόσφαιρα. Παράλληλα με την παρουσίαση, ο «γηραιός» έδωσε και φιλικό παιχνίδι με την ΧΑΝΘ, την οποία και νίκησε με 3-0 (25-17, 25-17, 27-25) σετ.

  • «Ο Ολυμπιακός έχει μόνο ένα στόχο»
    Αφού υποσχέθηκε πως θα μάθει ελληνικά και δήλωσε έτοιμος για κάθε πίεση, ο Ρομπέρτο Πιάτσα μίλησε για τον Ολυμπιακό, τις κινήσεις που θα γίνουν, τους στόχους, στην παρουσίαση που έγινε σήμερα από τους Πειραιώτες. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ