Εκτυπώστε τη σελίδα
30-07-2019 01:31

Δυνάμωσαν τα Βριλήσσια στα άκρα με Ρούλα Καβριγιάννη

Mια ακόμη σπουδαία μεταγραφή για τα Βριλήσσια που πλέον αποτελούν ένα από τα μεγαλα φαβορί για την διεκδίκηση της ανόδου στην Volleyleague γυναικών.Πρόκειται για την απόκτηση με υποσχετική της 22 χρονης ακραίας (1μ83) Ρούλας Καβριγιάννη με την οποία κλείνει το ρόστερ της ομάδας.

Η Λαρισινή παίκτρια που διακρίνεται για το παθος της και την ευκολία στο σκοράρισμα, ανήκει στον ΑΟ Σουφλαρίων, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια την είχε δανείσει στην Αγ. Παρασκευή και η προσθήκη της θα δυναμώσει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τα άκρα της ομάδας των βορείων προαστίων.

Η ανακοίνωση του συλλόγου των Βριλησσίων για την Καβριγιάννη αναφέρει:

« Η διοίκηση των Βριλησσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας για την σεζόν 2019-20, με την ακραία Καβριγιάννη Ρούλα, η οποία αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην Α2 γυναικών με την ομάδα της Αγ. Παρασκευής.

Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Βριλησσίων και της ευχόμαστε υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες. Επίσης ευχαριστούμε τον σύλλογο του ΑΟ Σουφλαρίων για την συνεργασία του στην μετακίνηση της αθλήτριας.»

Σχετικά άρθρα