1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-07-2019 21:50

Μαέστρος στον Κορυδαλλό η Μαρία Μικέλη

Από την Καλαμάτα στον Κορυδαλλό η Μαρία Μικέλη. Η 19χρονη (1μ77) εξαιρετικά ταλαντούχα πασαδόρος μετά την συμμετοχή της στην περυσινή εκπληκτική πορεία της Μεσσηνιακής ομάδας και την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην Α2, συμφώνησε με την διοίκηση της Άρτεμις να συνεχίσει την καριέρα της στο σύλλογο των δυτικών Προαστίων και την Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση για τη νέα μαέστρο του συλλόγου του Κορυδαλλού, αναφέρει:

«Την πολύ καλή της χρονιά στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ εξαργυρώνει η 19χρονη πασαδόρος ΜΑΡΙΑ ΜΙΚΕΛΗ, που φέτος κάνει ένα ακόμη βήμα πιο πάνω και θα πασάρει για την ΑΡΤΕΜΙΣ στην PRE LEAGUE. Η ύψους 1.77 πασαδόρος είναι μια σημαντική προσθήκη στο ήδη νεανικό και μαχητικό ρόστερ της φετινής χρονιάς. Μαρία σε καλωσορίζουμε και σου ευχόμαστε να έχεις μια υγιή και ανταγωνιστική κατηγορία.»

Η πορεία της

Η 19χρονη Μικέλη (1μ77) ξεκίνησε απο πολύ μικρή ηλικία το βόλεϊ στον Άρη Αμφιάλης με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε έως το 2014. Επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν το Αιγάλεω με το οποίο αναδείχθηκε καλύτερη πασαδόρος σε φαιναλ-4 της ΕΣΠΕΔΑ για την σεζόν 2015-2016, Τις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού για να μετακομίσει το καλοκαίρι του 2018 στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμάτας τον οποίο βοήθησε να πάρει την δεύτερη θέση στον Ά΄ομιλο της Α2 γυναικών.

Παράλληλα με την πορεία της σε συλλογικό επίπεδο, η Μαρία από μικρή ηλικία αποτέλεσε στέλεχος των αναπτυξιακών εθνικών ομάδων, καθώς τη διετία 2013-2015 αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα Παγκορασίδων, το 2016 κατέκτησε ως μέλος της Εθνικής Κορασίδων την 3η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στο Μαυροβούνιο ενω το 2017 συμμετείχε με την Εθνική Κορασίδων και πάλι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στην Ολλανδία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ