1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-07-2019 22:54

«Έδεσε» την άμυνα της με Σουπιώνη η ΧΑΝΘ

Την άμυνα της θωράκισε η ομάδα της ΧΑΝΘ με την απόκτηση της Ελένης Σουπιώνη.. Η 23 χρονη λίμπερο (1.70) αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης στο νέο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ. 

Η Σουπιώνη που ξεκίνησε το βόλεϊ στην Ελπίδα Αμπελοκήπων και έμεινε για 10 χρόνια, είναι η τέταρτη μεταγραφή του συλλόγου μετά τις Γουγούση, Γερομίχαλου, Γιαννούλη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την Σουπιώνη αναφέρει:

«Η 23χρονη λίμπερο Ελένη Σουπιώνη υπέγραψε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου την έναρξη της συνεργασίας με την ΧΑΝΘ.Η Ελένη έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικης μας στα αναπτυξιακά τμήματα ενω παράλληλα έχει διακριθεί ως το καλύτερο λίμπερο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων της σεζόν 2012/13.»

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια της ΧΑΝΘ,η Ελένη Σουπιώνη ανέφερε τα εξης :

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό το νέο ξεκίνημα , ευχαριστώ πολύ την ομάδα που με εμπιστεύτηκε! Εύχομαι να είναι μια υγιής και παραγωγική χρονιά, θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της !»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ