Εκτυπώστε τη σελίδα
04-07-2019 22:43

Στον Βότση η Γεωργία Ωραιοπούλου

Την ταλαντούχα, Γεωργία Ωραιοπούλου, λίμπερο από τον ΕΟΣ, ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στην Πρι Λιγκ, Ναύαρχος Βότσης ο οποιίος εχει πάρει προς το παρών την πασαδόρο Ζωϊδου, την λιμπερο Ιωαννίδου και την κεντρική Λάππα.
Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει για την Ωραιοπούλου:

«Καλωσορίζουμε την Ωραιοπούλου Γεωργία στην ομάδα μας. Η Γεωργία αγωνίζεται στην θέση του Libero και την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στον ΕΟΣ.»

Σχετικά άρθρα

  • Πανελλήνιο αγοριών Κ21 και κοριτσιών Κ20: Αρνητικά και τα 158 τεστ για τον COVID-19
    Η Ε.Ο.ΠΕ. με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως τήρησε όλα τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν για την διεξαγωγή των αγώνων της τελικής φάσης των πανελλήνιων πρωταθλημάτων αγοριών Κ21 και κοριτσιών Κ20. Συγκεκριμένα με δικά της έξοδα πραγματοποιήθηκαν 158 τεστ ανίχνευσης του ιού COVID-19 και βγήκαν όλα αρνητικά.
  • Νέο λίμπερο στον Βότση η Φλώρα Ιωαννίδου
    Η έμπειρη 34χρονη λίμπερο, Φλώρα Ιωαννίδου, θα είναι η αντικαταστάτρια της Μαρίας Μυρίδου στο Ναύαρχο Βότση.
  • Πρωταθλητής ο Ναύαρχος Βότσης και άνοδος στη Pre League

    Η ομάδα της Μαρίας Δεληγιάννη, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια από τον Β' όμιλο της Α2 Γυναικών από την χθεσινή 24η αγωνιστική, όπου επικράτησε με 3-1 σετ τον ΑΣ Γιάννενα και δύο στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο και μαζί το εισιτήριο για την Pre League της σεζόν 2019-20.

  • Πανελλήνιο νεανίδων: Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης
    Οι όμιλοι του βορρά και του νότου για τη προημιτελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων ολοκληρώθηκαν. Την Κυριακή 10/3 στο «Ι. Λεμονίδης» η Ελπίδα Αμπελοκήπων θα αναμετρηθεί με τον Ναύαρχο Βότση (15.00) και στο κλειστό της Μίκρας ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΕΑ Λαρίσης (17.30).
  • Πανελλήνιο νεανίδων: Ο ΠΑΟΚ 3Χ3 και πρόκριση στα ημιτελικά
    Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΕΑ Λάρισας προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων και το Σάββατο στις 17.00 θα αναμετρηθούν για την πρώτη θέση στον Α' όμιλο.