Εκτυπώστε τη σελίδα
19-06-2019 00:22

Αμαζόνες και οι Κατερίνα Μαστοράκη, Σταυρίνα Κοντραφούρη

Διπλή μεταγραφική κίνηση για τις Αμαζόνες που ανακοίνωσαν την απόκτηση των Κατερίνα Μαστοράκη και Σταυρίνα Κοντραφούρη. Οι δύο αθλήτριες αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά το ήδη δυνατό ροστερ της νεοφώτιστης ομάδας της Ν. Ερυθραίας στην Πρι Λιγκ.

Η 29 χρονη (1μ82) Μαστοράκη που έχει περάσει απο Πανιώνιο, Βριλήσσια, Νηρέα Χίου, ΓΣ Χαλανδρίου, επανέρχεται σε υψηλό επίπεδο μετά από τρία χρόνια αφού αγωνιζόταν  απο το 2016 στον Φιλαθλητικό Όμιλος Καμποχώρων Χίου, όπου ξεκίνησε την καριέρα της στο βόλεϊ.

Από την άλλη η 20 χρονη (1.63) Πατρινή, Σταυρίνα Κοντραφούρη που είναι λίμπερο, προέρχεται από μια καλή σεζόν με την Ένωση Βύρωνα πέρυσι στην Α2 γυναικών ενώ έχει αγωνιστεί Ερυθρό Αστερα Πατρών, Ολυμπιάδα Πατρών, Πειραματικό.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου για τις αθλήτριες αναφέρει:«Ο ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τις αθλήτριες Κατερίνα Μαστοράκη και Σταυρίνα Κοντραφούρη

Η Κατερίνα αγωνίζεται στη θέση της κεντρικής και επανέρχεται στις εθνικές κατηγορίες μετά από απουσία τεσσάρων ετών λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Η εμπειρία της υψηλή αγωνιστική της αξία το πάθος της και πολύ καλή φυσική της κατάσταση αποτελούν τα εχέγγυα της αναμενόμενης πολύτιμη συνεισφορά της στην εκπλήρωση των στόχων μας.

Η Σταυρίνα ήταν η ευχάριστη έκπληξη της προηγούμενης σεζόν αγωνιζόμενη με την Ένωση Βύρωνα στη θέση της λίμπερο και σε συνδυασμό με την υψηλή της αγωνιστική της διάθεση αποτέλεσαν βασικά κριτήρια ένταξης της στις τάξεις της ομάδας μας.

Το Δ.Σ. καλωσορίζει την Κατερίνα και τη Σταυρίνα στην οικογένεια των Αμαζόνων και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.»

 

φωτο greekvolley.gr

Σχετικά άρθρα