Εκτυπώστε τη σελίδα
13-06-2019 15:20

Την Αλίκη Σπηλιωτοπούλου ανακοίνωσε η ΑΕΚ

Την απόκτηση της Αλίκης Σπηλιωτοπούλου ως λίμπερο, ανακοίνωσε σήμερα η ΑΕΚ. Η 24 χρονη αθλήτρια αναμένεται να «δέσει» σημαντικά την κιτρινόμαυρη άμυνα στο νέο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση της Ένωσης για την Σπηλιωτοπούλου αναφέρει:

«Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αλίκη Σπηλιωτοπούλου που θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ. H 24χρονη (06/10/1995) λίμπερο είναι αθλήτρια του beach volley, ενώ το περασμένο καλοκαίρι κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με συμπαίκτρια την Πένυ Καραγκούνη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Την Αλίκη Σπηλιωτοπούλου υποδέχθηκαν στα γραφεία της ΑΕΚ ο υπεύθυνος του τμήματος, κ. Λευτέρης Αρχόντης, ο έφορος, κ. Νίκος Παναγιωτίδης, και ο τεχνικός της ομάδας, κ. Μανώλης Αποστολογιωργάκης.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Αλίκη Σπηλιωτοπούλου δήλωσε στο aek.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος της ΑΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε το στόχο μας, που φυσικά είναι η άνοδος.

Αλίκη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ.»

Σχετικά άρθρα