Εκτυπώστε τη σελίδα
12-06-2019 18:51

Στον ΑΟ Λαμίας παρέμεινε η Χαρά Σαββίδου

Στον ΑΟ Λαμίας για τέταρτη σεζόν θα παραμείνει η Χαρα Σαββίδου. Η πανύψηλη Δραμινή πασαδόρος (1μ87) και αρχηγός του συλλόγου που είναι και παράλληλα διεθνής, επέλεξε να συνεχίσει στο σύλλογο της Φθιώτιδας αν και φέτος αποχώρησαν ορισμένες από τις συμπαίκτριες της, οι οποίες βοήθησαν το σύλλογο να τερματίσει στην αρχική τετράδα της Πρι Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Λαμίας αναφέρει:

«Το ΔΣ του ΑΟ Λαμίας 2013, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την εμβληματική αρχηγό και πασαδόρο Χαρά Σαββίδου για την περίοδο 2019-20.Η Χαρά Σαββίδου που αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στον ΑΟ Λαμίας 2013, είναι παράδειγμα ήθους και εργατικότητας και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας.

Είναι η εγγύηση στην θέση της πασαδόρου χάριν στις εμπειρίες που έχει αποκτήσει τα προηγούμενα χρόνια σε μεγάλους συλλόγους όπως ο Ολυμπιακός αλλά και στην Εθνική ομάδα.Της ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Η Χαρά Σαββίδου στις δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας της ως παίκτρια του ΑΟ Λαμίας 2013 τόνισε:«Αισθάνομαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που ανανέωσα την συνεργασία μου με τον Α.Ο.Λ.. Δεν αποτελεί μυστικό άλλωστε ότι αγαπάω αυτόν το σύλλογο.

Υπάρχει πολύ οργάνωση, ενδιαφέρονται για τις αθλήτριες και προσπαθούν να μας λύσουν όλα μας τα προβλήματα, δίνοντάς μας σιγουριά να δουλεύουμε απερίσπαστες στο γήπεδο για το καλύτερο αποτέλεσμα.Όσο για τους φιλάθλους μας, είναι εκπληκτικό αυτό που γίνεται στο γήπεδο κάθε φορά που αγωνιζόμαστε. Η αγάπη τους είναι αυτή που μας δίνει δύναμη να δίνουμε το μέγιστο των δυνάμεών μας για να κερδίσουμε.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και να ευοδωθούν οι στόχοι που έχει θέσει ο σύλλογος».

Σχετικά άρθρα