1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2019 16:20

Διπλό «κτύπημα» τα Βριλήσσια με Αρετή Τέζα και Ειρήνη Κοκκινάκη

Πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, μπήκαν τα Βριλήσσια καθώς ανακοίνωσαν την απόκτηση της Αρετής Τέζα και της Ειρήνη Κοκκινάκη, για την τελευταία μάλιστα είχε αναφέρει την συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας, το Volleynews.gr από τις 2/6.

Πρόκειται για δύο πολύ έμπειρες και με μεγάλη προσωπικότητα παίκτριες που ανεβάζουν το αγωνιστικό επίπεδο του συλλόγου των βορείων προαστίων και δείχνουν ότι στο νέο πρωτάθλημα της Pre League, ο ΦΟΒ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η πολύπειρη πασαδόρος Αρετή Τέζα με την τεράστια καριέρα στον Ολυμπιακό και πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ, αναλαμβάνει και πάλι το ρόλο του μαέστρου στα παλιά της τα λημέρια τα Βριλήσσια, μετά από 14 χρόνια, αφού φόρεσε την φανέλα του συγκεκριμένου συλλόγου την πενταετία (2000-2005) με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2003-2004 και δύο κύπελλα 2003-2004.

Από την άλλη η παρουσία της επίσης πρώην «ερυθρόλευκης»,  Ειρήνη Κοκκινάκη, αδελφή του διεθνή ακραίου Μενελάου Κοκκινάκη στην θέση του λίμπερο, «δένει» εντυπωσιακά την άμυνα της ομάδα του Κώστα Ταμπουρατζή και δίνει μεγάλη σιγουριά για μια καλή πορεία στη νέα σεζόν. Η Κοκκινάκη έρχεται στα Βριλήσσια μετά από έξι χρόνια μεγάλης καριέρας στον Ολυμπιακό και ύστερα απο την κατάκτηση ισάριθμων νταμπλ και χρυσού μεταλλίου στο Τσαλντζ καπ το 2018 μέσα στην Τουρκία.

Η ανακοίνωση των Βριλησσίων:

« Η διοίκηση του ΦΟΒ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τις Ειρήνη Κοκκινάκη και Αρετή Τέζα.Πρόκειται για δύο σημαντικές και μεγάλη εμπειρία αθλήτριες που αναμένεται να βοηθήσουν αποφασιστικά το ρόστερ της ομάδα μας για τη νέα σεζόν 2019-2020 στην Pre League

.Η Ειρήνη έρχεται να ενισχύσει στην ομάδα των Βριλησσίων στη θέση του λίμπερο, μετά από μια ένδοξη καριέρα στον Ολυμπιακό ενώ η Αρετή επιστρέφει στο σύλλογο μετά από πολλά χρόνια απουσίας, καθώς αγωνίστηκε επίσης με μεγάλη επιτυχία που συνδυάστηκε με την κατάκτηση πολλών τίτλων στο σύλλογο του Πειραιά αλλά και σε άλλα σωματεία, και θα είναι η νέα πασαδόρος μας.

.Τις καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Βριλησσίων και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ