1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2019 01:00

Ενίσχυση Βότση με την πασαδόρο Ελπινίκη Ζωίδου

Σπουδαία κίνηση για τον νεοφώτιστο Βότση στην Πρι Λιγκ, καθώς μετά την πρωϊνή ανακοίνωση του συλλόγου για την ανανέωση επτά παικτριών και την παραμονή της προπονήτριας Μαρίας Δεληγιάννη, απέκτησε την εξαιρετικά ταλαντούχας πασαδόρο από τον Άρη με υποσχετική, Ελπινίκη Ζωϊδου.

Η 18 χρονη αθλήτρια οδήγησε την ομάδα νεανίδων του Άρη στην κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, στο Αιγάλεω το 2018 ενώ φέτος το τελευταίο δίμηνο πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, αποτέλεσε την βασική πασαδόρο της γυναικείας ομάδας, μετά την εγκυμοσύνη της Σέρβας πασαδόρου, Κριστίνας Τζούριτς

Η ανακοινωση για Ζωίδου αναφέρει:

«Το γυναικείο τμήμα βόλει του ΑΠΣ Ναύαρχος Βότσης ανακοινώνει την μεταγραφή της πασαδόρου Ελπινίκης Ζωίδου.

Η Ε.Ζωίδου είναι γεννημένη στις 21 Νοεμβρίου το 2000,έχει αγωνιστεί στις ομάδες ΑΜΟ Γαλαξίας (2007-2015) και ΑΣ Άρης (2015-2019). Έχει αναδειχθεί καλύτερη πασαδόρος τόσο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων το 2018,όσο και των κορασίδων το 2017.

Παράλληλα,βγήκε και MVP του Final Four κορασίδων της ΕΠΕΣΘ.Φέτος,συμμετείχε στην κορυφαία επτάδα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleaque Γυναικών

Ευχαριστούμε τον ΑΣ Άρη για την συνεργασία.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ