1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-05-2019 13:59

Αμαζόνες: Μαέστρος για δεύτερη χρονιά η Αθηνά Χρυσομάλλη

Μετά την παραμονή της ακραίας Δάφνης Βαρουδάκη, η διοίκηση των Αμαζόνων ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας με την 28 χρονη πασαδόρο Αθηνά Χρυσομάλλη ,η οποία βοήθησε αποτελεσματικά στην άνοδο του συλλόγου στην Πρι Λιγκ.

Η ανακοίνωση για την μάεστρο των Αμαζόνων που έχει αγωνιστεί σε Πανελλήνιο, ΑΣ Παπαγου, Ηρακλής Κηφισιάς, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αναφέρει:


“Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει την ανανέωση τη συνεργασίας του με τηναθλήτρια της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ Αθηνά Χρυσομάλλη. Η Αθηνά αποτέλεσε το βασικό δημιουργικό όπλο κατά την περσινή αγωνιστικήπερίοδο και συντέλεσε τα μέγιστα στην σχετικά εύκολη άνοδο της ομάδας στηνPreleague, η δε συμφωνία για τη παραμονή της επήλθε άμεσα ως αποτέλεσμα τηςπλήρους ικανοποίησης και των δύο μερών από το επίπεδο της έως τώρα συνεργασίας τους.

Το Δ.Σ. καλωσορίζει την παραμονή της Αθηνάς στην οικογένεια των Αμαζόνων καιτης εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίε»

Στον πάγκο των Αμαζόνων θα συνεχίσει και ο Στέλιος Ατσιδαύτης,όπως εχει γραψει το Volleynews. gr από τις 31/3 ενώ εχει αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους με την επίσημη λήξη της σεζόν, η αρχηγός, Στέλλα Πολίτη.

 

Φωτο: SportsonAir

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ