1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-05-2019 02:36

Ο Πανιώνιος ανανέωσε με τον Γιάννη Μακρόπουλο

Ο Γιάννης Μακρόπουλος μετά την επιτυχημένη θητεία του στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Πανιωνίου συμφώνησε με την διοίκηση του τμήματος για την ανανέωση και της σεζόν 2019-20. Την σχετική ανακοίνωση έκανε ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης:

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της Γυναικείας Ομάδας Βόλεϊ κ. Γιάννη Μακρόπουλο.

Βοηθός προπονητή θα παραμείνει ο κ. Αγγελής Γιαννακόπουλος ενώ άμεσοι συνεργάτες θα είναι οι προπονητές των υποδομών του Συλλόγου.

Ο Γιάννης Μακρόπουλος που είναι και ξάδελφος του διάσημου λαϊκού τραγουδιστή και πρώην βολεϊμπολίστα Νίκου Μακρόπουλου ανέλαβε τον Πανιώνιο πριν από την 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Pre League 2018-19. H ομάδα μάλιστα νίκησε τη Μεσσαρά 3-1 σετ και έμεινε στην κατηγορία.

Ο Γιάννης Μακρόπουλος δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον Πανιώνιο. Μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά εύχομαι να παρουσιαστούμε πιο ενισχυμένοι και δυνατοί στην νέα αγωνιστική περίοδο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ