1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-04-2019 01:50

Μανώλης Αποστολογεωργάκης: «Αξίζουν να είναι και οι τρεις στην Α1» (vid)

Η ΑΕΚ για δεύτερη σεζόν έχασε στην τελική ευθεία την άνοδο στην Volley League και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο που πέρυσι απώλεσε την άνοδο από τον Ηλυσιακό ο οποίος είχε προπονητή το Μανώλη Αποστολογεωργάκη που στη συνέχεια ανέλαβε την ΑΕΚ.

Ο Αποστολογεωργάκης στο ίδιο γήπεδο που πριν ένα χρόνο πανηγύριζε την άνοδο του Ηλυσιακού σε βάρος της ΑΕΚ, απόψε ήταν στεναχωρημένος:

«Μας μένει πικρία στο τέλος της σεζόν. Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα στο 1ο σετ, κάναμε σωστά τα πράγματα αλλά μετά είχαμε προβλήματα στην υποδοχή. Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε περισσότερο, δε μπορέσαμε να τελειώσουμε μπάλες και μοιραία ήρθε το αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε πολύ με το σερβίς του. Ετσι και αλλιώς είναι μία πολύ δυνατή ομάδα στο φιλέ.

Για τη συνέχεια και για το εάν θα παραμείνει στον πάγκο της ΑΕΚ είπε: «Είναι η δεύτερη χρονιά που η ΑΕΚ φτάνει τόσο κοντά στην άνοδο στην Volley League και δεν τα καταφέρνει και αυτό μας στενανωρεί. Από εδώ και πέρα είναι θέμα της διοίκησης. Από τις τρεις μεγάλες ομάδες αξίζουν να είναι και οι τρεις στην Α1 αλλά ξέραμε πως μία θα έμενε έξω. Πετύχαμε μόνο τον έναν στόχο που ήταν το φάιναλ-4 του κυπέλλου αλλά όμως δεν είναι ο μεγάλος στόχος. Ο μεγάλος στόχος της σεζόν ήταν η άνοδος. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, θα βρει το δρόμο της. Δεν ξέρω τι θα γίνει για του χρόνου είναι θέμα της διοίκησης».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ