1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2019 14:36

Αγγελική Αντωνιάδη: «Αρνήθηκαν να χάσουν οι παίκτριες μου»

Τα εύσημα στις παίκτριες της για την κατάθεση ψυχής που έκαναν, ώστε να φτάσουν στην μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο, έδωσε η προπονήτρια του Αιγάλεω, Αγγελική Αντωνιάδη, η οποία σχολίασε γα το χθεσινό, 3-2:

« Επιτέλους τελείωσε αυτή η δύσκολη χρονιά. Με την απόδοση μας, δείξαμε οτι ολη την σεζόν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω βαθμολογικά και να είχαμε αποφύγει τα πλέι άουτ.

Κόντρα σε μια μαχητική και έμπειρη ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος, οι αθλήτριες μου έδειξαν ότι δεν ήθελαν να χάσουν. Αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο με 0-4 και 1-2 σετ, έκαναν την ανατροπή και κέρδισαν την παραμονή.

Ξεκουραζόμαστε πλέον για λίγο και μετά ξεκινάμε τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς στην Πρι λιγκ. Ευχαριστώ όλες τις αθλήτριες μου για την κατάθεση ψυχής που έκαναν σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι και κάτω από τόσο αντίξοοες συνθήκες.

 Eπίσης ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε σε μένα και τις αθλήτριες μου αλλά και τον φίλαθλο κόσμο που μας εδωσε ώθηση για να φτάσουμε σε αυτή την νίκη και να παραμείνουμε στην Πρι Λιγκ.»  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ