1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2019 16:21

«Επιτυχία η έβδομη θέση και η αποφυγή των πλέι άουτ για τα Βριλήσσια»

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στα Βριλήσσια για την αποφυγή των πλέι άουτ και τν κατάκτηση της έβδομης θέσης στην κανονική περίοδο της Πρι Λιγκ.

Η ομάδα των βορείων προαστίων με τον «χρυσό βαθμό» που κατέκτησε στο Αιγάλεω, παρά την ήττα με 3-2 αλλά και το εντός έδρας τρίποντο που πήρε τελευταία αγωνιστική, εδίωξαν τον περυσινό εφιάλτη και πλέον η διοίκηση του συλλόγου ξεκινάει στον επανασχεδιασμό της επόμενης μέρας.

Η γενική αρχηγός των Βριλησσίων και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Έφη Χρόνη, κάνοντας τον απολογισμό της σεζόν, σχολίασε:

« Είμαστε χαρούμενοι γιατί η ομάδα κατάφερε να πετύχει τον στόχο της που ήταν η έβδομη θέση και η αποφυγή των πλέι άουτ. Γεγονός που πέρυσι μας ταλαιπώρησε και μας φόρτωσε υπερβολικό άγχος, μέχρι η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή της.

Τα Βριλήσσια θα μπορούσαν να τερματίσουν και ψηλότερα, αν δεν έχαναν αρκετούς πόντους στα τάι μπρέικ. Φέτος είχαμε πολλά 3-2 εντός και εκτός έδρας. Ευτυχώς στα κρίσιμα ματς στο τελος πήραμε βαθμό στο Αιγάλεω, ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε ενώ κόντρα στην Μεσσαρά, επικρατήσαμε χωρίς την βασική μας επιθετικό την Κωνσταντίνα Τσοπούλου που απουσίαζε με την εθνική μπιτς βολεϊ.Όλες οι παίκτριες έπαιξαν με πάθος και έδωσαν τα πάντα, για μας ήταν τελικός.

Φέτος η ομάδα ήταν ένα μείγμα έμπειρων παικτριών και ταλαντούχων παικτριών που έχουν εξέλιξη. Χαρακτηριστικό είναι ότι τον βασικός μας κορμό, αποτελούσαν 5-6 αθλήτριες από τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου που έχουν αλματώδη εξέλιξη και μικρό μέσο όρο ηλικίας.

Επίσης θα ήθελα να επισημάνω την μεγάλη συμβολή στην έβδομη θέση, είχε και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Ταμπουρατζής που εργάστηκε με μεγάλη διάθεση ενώ για πρώτη φορά κοουτσάρισε γυναικεία ομάδα σε τόσο υψηλό επίπεδο. Πλέον για μας εχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ