1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-03-2019 17:32

«Αφιερωμένο στην Ανδρομάχη και στον ΠΑΟΚ που ετοιμάζεται και για δεύτερο τίτλο» (vid)

Ο ΠΑΟΚ πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρώτου πανελληνίου πρωταθλήματος στο γυναικείο βόλεϊ και ειδικά στις νεάνιδες και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Χαριτωνίδης έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος καθώς στην πρώτη του σεζόν ως πρώτος προπονητής πήρε έναν σπουδαίο τίτλο:

Ο Χαριτωνίδης αφιέρωσε το τρόπαιο στην άτυχη της φετινής σεζόν, Ανδρομάχη Τσιόγκα που τραυματίστηκε στο γόνατο πριν λίγους μήνες.
 

Γιάννης Χαριτωνίδης (προπονητής ΠΑΟΚ):  «Για τον σύλλογο είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ με την πρώτη του απόπειρα έφθασε στη κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά. Υπάρχουν αθλήτριες που παίζουν στις γυναίκες, αθλήτριες που έχουν σχολεία, πανεπιστήμια και φυσικά τραυματισμοί. Προσωπικά θέλω να αφιερώσω το τρόπαιο στην Ανδρομάχη Τσιόγκα. Η αθλήτρια τραυματίστηκε πριν 2-3 μήνες στο γόνατο και σίγουρα όταν επιστρέψει πιο δυνατή, θα της ανήκει το μέλλον. Θα έχει χιλιάδες ευκαιρίες να το αποδείξει. Δυστυχώς δεν έχουμε μεγάλο περιθώριο να το χαρούμε, γιατί έχουμε μπροστά μας τον μεγάλο στόχο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία με τις γυναίκες. Να πάνε όλα καλά εκεί και σε 10 μέρες θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τα δύο πρωταθλήματα».

Πηγή: volleyball.gr, Τίμος Αθανασόπουλος

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ