1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2019 05:43

Pre League: Σύγκρουση κορυφής στη Ν. Φιλαδέλφεια

To ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην τρίτη ΑΕΚ (47β) και τον δεύτερο Παναθηναϊκό (49β) στις 18.00 στο κλειστό Σχολικό της Νέας Φιλαδέλφειας, είναι αυτό που ξεχωρίζει στην19η αγωνιστική της Pre League.

Aρχικά ο δικέφαλος θα επιδιώξει νίκη με καθαρό τρίποντο για να ξεπεράσει βαθμολογικά τις «πράσινες» που είναι δεύτερη θέση. Σε περίπτωση όμως που επικρατήσει στο ται μπρέικ, οι φιλοξενούμενες είναι αυτές που με τον βαθμό θα αποκτήσουν πλεονέκτημα για την δεύτερη θέση και την έδρα στα πλέι οφ,

Αν όμως αποδράσει με νίκη το «τριφύλλι» από τη Ν. Φιλαδελφεια, «κλειδώνει» την δεύτερη θέση και θα περιμένει στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ για την πρώτη, μέχρι τη λήξη της σεζόν.Στον πρώτο γύρο η ομάδα του Καμπερίδη ειχε επικρατήσει με 3-0 (75-54 οι πόντοι)

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ παιζει στην Κρήτη με τον Μεσσαρά που παλεύει για την παραμονή του και θα επιδιώξει ένα ακόμη τρίποντο που θα τον κρατήσει ακλόνητο στην κορυφή της κατηγορίας

 Η φορμαρισμένη Άρτεμις που βρίσκεται ένα μολις βαθμό πίσω από τον πέμπτο ΖΑΟΝ, υποδέχεται τον ο Πανιώνιο και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει να έχει ελπίδες για την πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ ενώ οι φιλοξενούμενες θα προσπαθήσουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα για να αποφύγουν την 8η θεση που οδηγεί στα πλέι άουτ.

Την Κυριακή ο ΖΑΟΝ αντιμετωπίζει στο ντέρμπι βορείων προαστίων, τα Βριλήσσια με στόχο του τρεις βαθμούς που θα τον κρατήσουν στην πεντάδα ενώ οι φιλοξενούμενες που εχουν σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή τους, θέλουν βαθμό η βαθμούς ώστε να παραμείνουν και μαθηματικά στην κατηγορία.

Την νίκη που θα την βοηθήσει να παρει «ανάσα», θα επιδιώξει εντός έδρας η ΧΑΝΘ με αντίπαλο τον ουραγό Ηρακλή Κηφισιάς ενώ τέλος την Τετάρτη (13/3) το Αιγάλεω παιζει εντός έδρας με την Λαμία. Οιγηπεδούχες μετά το μεγαλο διπλο στην Κρήτη με τον Μεσσαρά θελουν μια ακόμη νίκη για να αποφύγουν επίσης τα πλεί άουτ ενω και η Λαμία επιθυμεί το τρίποντο που θα την διατηρήσει στην τετράδα, τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Pre League - 19η αγωνιστική

Σάββατο 9 Μαρτίου

Μοιρών 15.00: ΓΑΣ Μεσσαράς - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Αμαργιανιτάκης, Καραπουλάκης, Γραμματεία: Καλεμάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης.

Κορυδαλλού 17.30: ΑΓΣ Άρτεμις - ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Βελώνης, Χαμπιλού, Γραμματεία: Λυκούδη, Παρατηρητής: Παπαναστασάτου.

Σχ. Ν. Φιλαδέλφειας 18.00: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός ΑΟ
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Νικολόπουλος, Γραμματεία: Τάλαρου, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ.

Κυριακή 10 Μαρτίου

Μ. Τσικίνας 17.00: ΧΑΝΘ - ΓΣΚ Ηρακλής
Διαιτητές: Γιωγιού Αλκ., Δεληκωστίδης, Γραμματεία: Σιδηρά, Παρατηρητής: Καραγιάννης.

Ζηρίνειο 17.30: ΖΑΟΝ - ΦΟ Βριλησσίων
Διαιτητές: Μεταξά, Μαύρος, Γραμματεία: Ακαρέπη, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς.

Τετάρτη 13 Μαρτίου

Στ. Βενέτης 17.00: ΑΟ Αιγάλεω - ΑΟ Λαμίας 2013
Διαιτητές: Νικολόπουλος, Ράντσιου, Γραμματεία: Πέρρου, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ