Εκτυπώστε τη σελίδα
22-12-2018 02:16

Πρι Λιγκ: Ντέρμπι τετράδας στη Μίκρα, εύκολες αποστολές για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ

Δέκατη και τελευταία αγωνιστική του 2018 για το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Pre League, με το ντέρμπι τετράδας ΠΑΟΚ-Λαμίας να ξεχωρίζει ενώ οι δύο αλλοι διώκτες του Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν ευκολοτέρες αποστολές.

Η προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις, με ξεκίνημα από σήμερα Σάββατο στο κλειστό του Χολαργού όπου ο Παναθηναίκός με ψυχολογία από το φοβερό σερί των οκτώ νικών που έχει πετύχει, υποδέχεται την Μεσσαρά που είναι 8η στην βαθμολογία και παλεύει για την παραμονή της. Οι «πράσινες» του Καμπερίδη στοχεύουν στην όγδοοι νίκη τους που θα τις διατηρήσει σε απόσταση αναπνοής από τον ΠΑΟΚ ενώ μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, τις περιμένον δύο ντέρμπι ανόδου με Λαμία και ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

Με το μυαλό στο Χολαργό αλλά και την Κυριακή στη Μίκρα, η ΑΕΚ του Μανώλη Αποστολογιωράκη που διαδέχτηκε στον πάγκο την Ελένη Μεμετζή, παίζει στο Ζηρίνειο με τον ουραγό Ηρακλής Κηφισιάς και στόχο το διπλό που θα κρατήσει την Ένωση στην τρίτη θέση.

Στον Κορυδαλλό έχουμε μονομαχία παραμονής, με την φορμαρισμένη Αρτεμις που έχει τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς, να υποδεχεται την ΧΑΝΘ που στοχεύει και αυτή στην παραμονή, με σκοπό το τρίποντο που μπορεί να φανεί καθοριστικό για το μέλλον ης σωτηρίας της.

Κρίσιμο ματς παραμονής και στα Βριλήσσια, όπου η γηπεδούχος ομάδα η οποία στα τελευταία έξι παιχνίδια, έχει παίξει πέντε τάι μπρέικ, υποδέχεται το Αιγάλεω που καίγεται για βαθμούς. Η αθηναϊκή ομάδα που εχει να κερδίσει δύο μήνες ακριβώς, θα επιδιώξει με παθος να διεκδικήσει το τρίποντο που θα της δώσει ψυχολογία για την συνέχεια.

Την Κυριακή 23/12 η αυλαία του πρωταθλήματος πέφτει με το αήττητο ΠΑΟΚ να θλει να διατηρήσει το ρεκόρ του κόντρα στη δυνατή Λαμία που βρίσκεται στην τέταρτη θέση.

Τέλος στη Ν. Σμυρνη, ο  Πανιώνιος που έχει πέντε ήττες στο κλειστό του Μίλωνα ως γηπεδούχος, θα παλέψει με πάθος για να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί, απέναντι στον πολύ δυνατό έκτός έδρας ΖΑΟΝ, ο όποιο μονο με νίκη θα διατηρήσει τις ελπίδες του «ζωντανές»για να πλησιάσει την τέταρτη Λαμία που αγωνίζεται στην Θεσσαλονίκη με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.  

Σαββατο 22 Δεκεμβρίου-10ηαγωνιτική

Χολαργού 15.15: Παναθηναϊκός ΑΟ - ΓΑΣ Μεσσαράς
Διαιτητές: Λιδωρικιώτη, Αντωνόπουλος, Γραμματεία: Καλιγέρη, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Ζηρίνειο 17.00: ΓΣ Ηρακλής Κηφισιάς - ΑΕΚ
Διαιτητές: Οικονόμου Μ., Μουλά Ειρ., Γραμματεία: Καλογιάννη, Παρατηρητής: Πέρρος.

Κορυδαλλού 17.30: ΑΓΣ Άρτεμις Κορυδαλλού - ΧΑΝΘ
Διαιτητές: Μουλά Λ., Χαμπιλού, Γραμματεία: Μυλωνά, Παρατηρητής: Μαυρικίδης.

Βριλησσίων 17.45: ΦΟ Βριλησσίων - ΑΟ Αιγάλεω
Διαιτητές: Λιάκου, Πρέντζας, Γραμματεία: Νυδριώτη, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου

Μετς 14.30: ΓΣ Πανιώνιος - ΖΑΟΝ
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μαύρος, Γραμματεία: Πεσίνογλου, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ.

Μίκρας 1 17.30: ΠΑΟΚ - ΑΟ Λαμίας 2013
Διαιτητές: Τσιούλα, Μπέλλος Ι., Γραμματεία: Τσαντόγλου, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης. 

* Το πρωτάθλημα διακοπτέται για τρεις εβδομάδες λογω των γιορτών και θα ξεκινήσει και παλι 12-13/1

Σχετικά άρθρα