Εκτυπώστε τη σελίδα
08-12-2018 02:09

Πρι Λιγκ: Μετωπική Παναθηναϊκού-ΑΕΚ στο Χολαργό

Φουλ δράση για την 8η αγωνιστική της Πριλίγκ με πέντε παιχνίδια να γίνονται σήμερα Σάββατο και το παιχνίδι που ξεχωρίζει , είναι το αθηναϊκό ντέρμπι, Παναθηναϊκού-ΑΕΚ στο κλειστό του Χολαργού (20.00).

Και οι δύο αντίπαλοι μετρούν από έξι νίκες και έχουν μία κοινή ήττα από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Οι «πράσινες» του Καμπερίδη που βρίσκονται στην τρίτη θέση, με την βοήθεια των φιλάθλων τους θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν την διαφορά των δύο πόντων από τον δικέφαλο του βορρά που αγωνίζεται την Κυριακή με την Μεσσαρά.

Από την άλλη η ΑΕΚ της Ελένης Μεμετζή , με τις έμπειρες διεθνείς βρίσκεται στην δεύτερη θέση με ένα πόντο προβάδισμα (19-18) και θα τα δώσει όλα για το τρίποντο που θα αφήσει τέσσερις πόντους πίσω το τριφύλλι και θα συνεχίσει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής , από την ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι τα μέσα του δευτέρου γύρου όπου θα ξεκινήσουν και πάλι τα ντέρμπι ανόδου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Λαμία που έπεσε στην τέταρτη θέση, με το μυαλό στο ντέρμπι του Χολαργού, υποδέχεται το προτελευταίο Αιγάλεω που μετράει πέντε σερί ήττες, με στόχο τη νίκη που θα τη βοηθήσει να πλησιάσει και πάλι τις δύο πρώτες θέσεις.

Επιστροφή στις νίκες θέλει ο πέμπτος ΖΑΟΝ με αντίπαλο τα Βριλήσσια στο ντέρμπι των βορείων προαστίων .Οι φιλοξενούμενες μετά τις δύο σερί ήττες από Λαμία και ΠΑΟ, θέλουν πάση θυσία το τρίποντο ώστε να καλύψουν την διαφορά από την τέταρτη θέση. Τα Βριλήσσια που προέρχονται από τρία διαδοχικά ματς που κρίθηκαν στο τάι μπρέικ, θα παλέψουν για να πάρουν βαθμό η βαθμούς που θα τα βοηθήσει στην εξασφάλιση της παραμονής του.

Παιχνίδι παραμονής είναι και η αναμέτρηση και στο Ζηρίνειο με τον ουραγό Ηρακλής Κηφισιάς να ψαχνει την πρώτη του νίκη και την φιλοξενούμενη ΧΑΝΘ την τρίτη της νίκη που θα της δώσει βασιμες ελπίδες σωτηρίας.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας ντέρμπι παραμονής έχουμε και στον Μίλωνα, όπου ο Πανιώνιος θελει να σπασει το ρόδι και να πάρει την πρώτη εντός έδρας νίκη για φέτος ( 4 ηττες ως γηπεδούχος).Από την άλλη η Αρτεμις που προέρχεται από δύο σερί νικες θέλει να αποδρασει με το τρίποντο που θα την βοηθήσει να πάρει προβάδισμα παραμονής

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή ,με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ που θα γνωρίζει το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΠΑΟ-ΑΕΚ, να υποδέχεται την Μεσσαρά με στόχο το 8/8 που θα τον διατηρήσει αήττητο και μόνο στο ρετιρε της βαθμολογίας.

Pre League - 8η αγωνιστική

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

Ζηρίνειο 17.00: ΓΣ Ηρακλής Κηφισιάς - ΧΑΝΘ
Διαιτητές: Μαριδάκης, Οικονόμου Μ., Γραμματεία: Νυδριώτη, Παρατηρητής: Παπαναστασάτου.

Βριλησσίων 17.45: ΦΟ Βριλησσίων - ΖΑΟΝ
Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Διαμαντής, Γραμματεία: Λυκούδη, Παρατηρητής: Τούλης.

Χαλκιοπούλειο 18.00: ΑΟ Λαμίας 2013 - ΑΟ Αιγάλεω
Διαιτητές: Μαυράκης, Κουτσής, Γραμματεία: Καραβάνα, Παρατηρητής: Παναγής.

Χολαργού 20.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΕΚ
Διαιτητές: Κουτσούλας, Ράντσιου, Γραμματεία: Μυλωνά, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης.

Μίλωνα 21.30: ΓΣ Πανιώνιος - ΑΓΣ Άρτεμις
Διαιτητές: Μαρκάτης, Μάλφας, Γραμματεία: Παπανικολάου Γ., Παρατηρητής: Τσιμπινός.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Μίκρας 1 17.30: ΠΑΟΚ - ΓΑΣ Μεσσαράς
Διαιτητές: Γιωγιού Αλκ., Γεωργιάδης, Γραμματεία: Σιδηρά, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Βαθμολογία 7 αγώνες

1 ΠΑΟΚ                      20   21-2

2   ΑΕΚ                       19    20-3

3  Παναθηναϊκός ΑΟ   18    18-4

4  ΑΟ Λαμίας 2013      17     18-5

5     ΖΑΟΝ                   10      12-13

6 ΓΑΣ Μεσσαράς        8         10-16

7 ΑΓΣ Άρτεμις             8          9-14

8 ΦΟ Βριλησσίων        7          11-17

9 ΓΣ Πανιώνιος           7            8-16

10 ΧΑΝΘ                    6             9-17

11 ΑΟ Αιγάλεω          6              8-15

2 ΓΣΚ Ηρακλής         0              1-21

 

 

Σχετικά άρθρα