1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-11-2018 15:10

Βασίλης Πανάγος: «Στηρίζουμε προπονητή και παίκτριες»

Μετά την ήττα του ΓΣ Ηρακλή Κηφισιάς από τον Πανιώνιο με 3-0 σετ ο πρόεδρος της ομάδας των Βορείων προαστίων, Βασίλης Πανάγος, μίλησε στο Volleynews.gr για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του.
Αναλυτικά δήλωσε: «Η ομάδα χτίσθηκε τελευταία στιγμή λόγω των προβλημάτων που είχαμε. Εν γνώσει μας έγινε αυτό. Εμείς προσπαθούμε να εμψυχώνουμε τις παίκτριες μας γιατί είναι άπειρες και κάθε παιχνίδι ελπίζουμε να παίζουμε χωρίς πίεση και άγχος, πράγμα το οποίο είναι δύσκολο γιατί πραγματικά είναι πολύ μικρές. Θεωρώ ότι η απειρία των παικτών είναι ένας βασικός λόγος για την αρνητική εικόνα της ομάδας γιατί πήραμε παίκτριες που ήταν στον πάγκο σε άλλες ομάδες, ενώ τώρα κλείνονται να πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο  σε μια ομάδα ενός πολύ δύσκολου και απαιτητικού πρωταθλήματος, όπως αυτό της Pre League. Αυτό δημιουργεί άγχος αλλά πιστεύω ότι στο μέλλον θα μας βγει σε καλό. Ευελπιστούμε στο δεύτερο γύρο να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί, στηρίζουμε τον προπονητή και τις παίκτριες και προσπαθούμε όλοι μαζί για το καλύτερο. Στόχος για την ομάδα είναι η παραμονή, ξέρουμε που πατάμε και ευελπιστούμε πως θα εκπληρώσουμε τον στόχο μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ