Εκτυπώστε τη σελίδα
25-11-2018 14:19

Βασίλης Μανθάτης: «Βαθμούς με την Άρτεμις Κορυδαλλού»

Ο Ηρακλής Κηφισιάς γνώρισε άλλη μια ήττα, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Πανιώνιο ο οποίος κέρδισε με 0-3 σετ στο Ζηρίνειο. Ο προπονητής του Ηρακλή μίλησε στο Volleynews.gr για τον αγώνα και την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του.

Αναλυτικά είπε:

«Προσπαθήσαμε αρκετά, το παλέψαμε όσο μπορούσαμε. Δυστυχώς κάναμε κάποια παιδαριώδη λάθη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και αυτό μας στοίχησε. Από κει και πέρα κοιτάμε την επόμενη αγωνιστική. Παιχνίδι με παιχνίδι κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι και όπου βγει. Δεν έχουμε μιλήσει ούτε για ανόδους, ούτε για υποβιβασμούς. Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι».

Για την επόμενη αγωνιστική με την Άρτεμις Κορυδαλλού δήλωσε: «Ευελπιστώ ότι θα πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς. Είναι ο στόχος μας για κάθε παιχνίδι καθώς λόγω της νεανικότητας του ρόστερ  όλα τα παιχνίδια μας είναι δύσκολα. Με κάθε αντίπαλο κάθε ματς είναι τελικός, προσωπικά δεν ξεχωρίζω καμία ομάδα. Με ενδιαφέρει μόνο το πώς παρουσιαζόμαστε εμείς στο γήπεδο. Μέσα από τις ήττες και τα «χαστούκια» γίνεσαι καλύτερος και πιο δυνατός, πιστεύω πως αυτό το «χαστούκι» που τρώμε συνέχεια κάποια στιγμή θα μας βγεί».