Εκτυπώστε τη σελίδα
25-11-2018 14:00

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη ομάδα στη Pre League»

Ο Πανιώνιος αν και δεν ήταν καλός απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη που τον ανέβασε στον πίνακα της βαθμολογίας. Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Θεοδωρόπουλος μίλησε στο Volleynews.gr για την εμφάνιση της ομάδας του και για τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήμασταν πάρα πολύ κακοί, κρατάμε τους τρεις βαθμούς όμως για μένα δεν αρκεί μόνο αυτό. Πρέπει να δείχνουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, που δεν το δείξαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά του Ηρακλή, είναι άπειρες παίκτριες αλλά το αξίζουν γιατι κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Κοιτάμε την επόμενη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι αλλά κυρίως θέλουμε να φτιάξουμε την ψυχολογία μας γιατί πιστεύω πως αυτό είναι το βασικό πρόβλημα μας».

Για την επόμενη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ δήλωσε:«Ο ΠΑΟΚ κατά την γνώμη μου είναι η καλύτερη ομάδα και έχει το πιο πλήρες ρόστερ στη Pre League. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας για εμάς, θα προετοιμαστούμε, όμως το ματς είναι καθαρά στα χέρια του ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευθούμε τα τυχόν αδύνατα του σημεία».