1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-11-2018 00:21

Πρι λιγκ: Στη «σκιά» του ντέρμπι δικεφάλων στη Μίκρα

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ την Κυριακή (11/11, 17.30) στο κλειστό της Μίκρας επισκιάζει την τέταρτη αγωνιστική της Pre league. Πρόκειται για μια πολύ δυνατή κόντρα «δικεφάλων», οι οποίοι ενισχύθηκαν σημαντικά στις μεταγραφές, δημιούργησαν εξαιρετικά ρόστερ από διεθνείς Ελληνίδες και έχουν μοναδικό στόχο την άνοδο στην Volleyleague γυναικών.

Επίσης και οι δύο ομάδες είναι αήττητες και συγκάτοικες στο ρετιρέ της βαθμολογίας με εννιά πόντους, χωρίς να χάσουν σετ και εχουν δείξει αρκετά καλή αγωνιστική παρουσία ενώ ο νικητή του ντέρμπι θα πάρει σοβαρό προβάδισμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει και το δεύτερο Κυριακάτικο ματς (17.00) ανάμεσα σε στο Αιγάλεω και τον ΖΑΟΝ, ένα ζευγάρι με αμφίρροπες αναμετρήσεις τα τελευταία χρόνια στην Α2 και πέρυσι στην πρώτη χρονιά της Pre league.

Μάλιστα περυσι, οι δύο σύλλογοι πάλεψαν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου για την πέμπτη θέση που έδινε το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου και το οποίο πήγε τελικά στις γηπεδούχες.

Και στα Σαββατιάτικα ματς έχουμε γερές αναμετρήσεις.Η Μεσσαρα ανοίγει το πρόγραμμα στην έδρα της με αντίπαλο την ΧΑΝΘ, σε ένα αγώνα παραμονής για τις δύο ομάδες, με τις Κρητικιές να τα δίνουν όλα για την πρώτη εντός έδρας νίκη.

Ακολουθεί το ντέρμπι των βορείων προαστίων με τα Βριλήσσια να ψάχνουν τον πρώτο τους τρίποντο απέναντι στον νεανικό Ηρακλή Κηφισιάς που επίσης ακόμη δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης στην κατηγορία.

Στο κλειστό του Χολαργού ο Παναθηναίκός από τα φαβορί ανόδου, υποδέχεται τον Πανιώνιο που εχει ακόμη προβλήματα ομοιογένειας για την τρίτη σερί νίκη που θα του δώσει την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή.

Τέλος στη Λαμία, η αήττητη γηπεδούχος ομάδα με πολύ καλή ψυχολογία και την βοήθεια των φιλάθλων της, στοχεύει στην τέταρτη σερί νίκη  κόντρα στην νεοφώτιστη Άρτεμις Κορυδαλλού που ψάχνει ακόμη τα αγωνιστικά της «πατήματα» στην κατηγορία ενώ προέρχεται από κακό ξεκίνημα με δύο ήττες και μία νίκη την τρίτη αγωνιστική.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

 Σάββατο 10 Νοεμβρίου

Μοιρών 15.00: ΓΑΣ Μεσσαράς - ΧΑΝΘ
Διαιτητές: Καραπουλάκης, Αμαργιανιτάκης, Γραμματεία: Κληματσίδα, Παρατηρητής: Βλαχάκης.

Βριλησσίων 17.45: ΦΟ Βριλησσίων - ΓΣ Ηρακλής Κηφισιάς
Διαιτητές: Πικραμένος, Ράντσιου, Γραμματεία: Ακαρέπη, Παρατηρητής: Παπαναστασάτου.

Χολαργού 18.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Τσίτσικας, Οικονόμου Β., Γραμματεία: Τάλαρου, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

Χαλκιοπούλειο 18.00: ΑΟ Λαμίας 2013 - ΑΓΣ Άρτεμις
Διαιτητές: Κούτσης, Μαυράκης, Γραμματεία: Καραβάνα, Παρατηρητής: Παναγής.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου

Στ. Βενέτης 17.00: ΑΟ Αιγάλεω - ΖΑΟΝ
Διαιτητές: Πρέντζας, Λιάκου, Γραμματεία: Λυκούδη, Παρατηρητής: Τριανταφύλλου.

Μίκρας 1 17.30: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Δημητρίου, Γραμματεία: Γούβαλη, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ