1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-11-2018 14:57

Βασίλης Μανθάτης: « Ο στόχος μας είναι να αποφύγουμε τα πλέι άουτ»

Ο Ηρακλής Κηφισιάς παρόλο που έκανε ένα καλό πρώτο σετ δεν άντεξε στην πίεση του Παναθηναϊκού και έχασε με 3-0 σετ. Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Μανθάτης μίλησε  στο Volleyleague για το παιχνίδι και την γενική πορεία της ομάδας.
«Καταρχάς παίξαμε τρείς αγωνιστικές, η πρώτη ήταν με τον Μεσσαρά, ένα ντέρμπι που φάνηκε από το σκορ ότι ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, χάσαμε στις λεπτομέρειες. Δεν ήμασταν τυχεροί ώστε να το κερδίσουμε. Στο δεύτερο παιχνίδι είχαμε τους τραυματισμούς της ακραίας Δελατόλα και του της Νικολέτου, άρα στη Λαμία πήγαμε με άλλη ποιότητα στη υποδοχή μας. Σήμερα παίζαμε με μια ομάδα που φέτος πάει για πρωτάθλημα. Στο πρώτο σετ παίξαμε πάρα πολύ καλά. Στα άλλα δυο ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμό αυξάνοντας την πίεση του με αποτέλεσμα να γύρει το παιχνίδι. Εμείς εδώ κάθε μέρα δουλεύομε για να βελτιωθούμε, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και θα προσπαθήσουμε να γλιτώσουμε τα πλέι άουτ. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας σύμφωνα με την διοίκηση».

Για το επόμενο ματς με τον ΦΟ Βριλησσίων δήλωσε: «Το ματς με τα Βριλήσσια το βλέπουμε σαν τελικο. Ευελπιστώ ότι θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Ίσως είναι ένα κλικ παραπάνω από μας λόγω των τραυματισμών μας. Πιστεύω ότι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι με πολλά σετ, ελπίζω να είμαστε εμείς οι νικητές».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ