1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2018 09:01

Το προσωπικό δράμα της Άρετής Τέζα

Μπορεί η Αρετή Τέζα να ήταν το πρόσωπο του αγώνα στην χθεσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στην Άρτεμις και ως αρχηγός της Ένωσης, να οδήγησε τις «βυσσινί» στην πρώτη τους νίκη στην Πρι Λιγκ κόντρα στην περυσινής της ομάδα, αλλά ελάχιστοι γνώριζαν το προσωπικό δράμα της έμπειρης πασαδόρου.

Η Τέζα λίγες ώρες πριν το σερβίς, ειχε βιώσει την απώλεια ενός πολύ συγγενικού της προσώπου, γεγονός που την είχε συγκλονίσει προσωπικά. Παρα την μεγάλη της θλίψη, η παίκτρια της ΑΕΚ, αγωνίστηκε πολύ συγκεντρωμένη, τα έδωσε όλα για να βοηθήσει την ομάδα της να φτάσει στο τρίποντο και στο τελος του ματς, δήλωσε φανερά στενοχωρημένη:

«Είμαι πολύ συναισθηματικά φορτισμένη παρα το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας μου. Αφιερώνω τη νίκη αυτή, στην θεία μου που την αγαπούσα πολύ και σήμερα (χθες) έφυγε από την ζωή.

Παρα την μεγάλη μου στεναχώρια, τα ξέχασα όλα καιι μπήκα συγκεντρωμένη, ωστε να βοηθήσω τις συμπαίκτριες και την ομάδα μου. Όσον αφορά το παιχνίδι, δείξαμε χαρακτήρα, πιέσαμε στο σερβίς, κάναμε λιγότερα λάθη, είχαμε υπομονή και με μεγάλη προσπάθεια καταφέραμε να πάρουμε την νίκη.Η Άρτεμις είναι μια παρά πολύ καλή ομάδα και σίγουρα θα διακριθεί στην Πρι Λιγκ.»

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα, η Άρτεμις Κορυδαλλού τίμησε την Αρετή Τεζά, για την προσφορά της στον σύλλογο, καθώς πανηγύρισε πέρυσι ως αρχηγός, την άνοδο από την Α2 στην Pre League. (φωτό μαζί με γενικό αρχηγό Άρτεμις, Γιώργο Σαραντέα και την αρχηγό της ομάδας, Μαρία Αποστολάκη)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ