1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-10-2018 00:32

Σούπερ Πρι Λιγκ με τρία ντέρμπι στην πρεμιέρα

Ένα από τα καλύτερα και πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα του γυναικείου βόλεϊ, κάνει πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο. Η φετινή Πρι Λιγκ υπόσχεται πολλές συγκινήσεις και σπουδαίο θέαμα με τρείς ιστορικές ομάδες , ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ να κατεβαίνουν με πολύ δυνατά ρόστερ αποφασισμένες να παλέψουν για τις δύο προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στα σαλόνια της Volleyleague.

Από κει και πέρα ένα δεύτερο γκρουπ σχεδόν ισοδύναμων ομάδων, όπως ο Πανιώνιος, ΖΑΟΝ, Αιγάλεω, Λαμία, Αρτεμις Κορυδαλλού και πιθανόν η Μεσσαρά, δηλώνουν έτοιμες να μονομαχήσουν για την είσοδο τους στην πρώτη πεντάδα και την συμμετοχή τους στα πλέι οφ ανόδου ενω οι τρεις υπόλοιπες ομάδες ΧΑΝΘ, Βριλήσσια και Ηρακλή Κηφισιάς, έχουν στόχο πρώτα την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η αυλαία ανοίγει το Σάββατο με τέσσερα παιχνίδια και ολοκληρώνεται την Κυριακή με δύο από τα οποία ξεχωρίζει το πολύ μεγάλο και λαμπερό ντέρμπι ανόδου, ανάμεσα στον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του Χολαργού.Από τα αυριανά ματς ξεχωρίζει στις 19.00 η επικίνδυνη έξοδος ενός εκ των τριών φαβορί ανόδου της ΑΕΚ, στην σκληρή έδρα του Κορυδαλλού και απέναντι στη νεοφώτιστη και δυνατή ομάδα της Αρτεμις.

Μια ώρα αργότερα (20.00) στον Μίλωνα, ακολουθεί η δεύτερη αμφίρροπη αθηναϊκή συνάντηση, ανάμεσα στον ανανεωμένο Πανιώνιο και το μαχητικό και με επίσης αρκετές αλλαγές Αιγάλεω, ένα ζευγάρι που στο παρελθόν εχει προσφέρει σπουδαίες αναμετρήσεις. Το πρόγραμμα ανοίγει στις 16,00 στο Ζηρίνειο όπου ο νεανικός Ηρακλής Κηφισιάς ο οποίος υποδέχεται τον ΓΑΣ Μεσσαρά που φέτος προτίμησε να στηριχτεί σε δικά του παιδιά.

Επίσης στα Βριλήσσια (17.45) η ομώνυμη ομάδα με λίγες αλλά στοχευμένες μεταγραφές, θέλει να υπερασπιστεί την έδρα της κόντρα την φιλόδοξη και πολύ ενισχυμένη μεταγραφικά Λαμία Τέλος την Κυριακή η ΧΑΝΘ σε παιχνίδι-κλειδί για την παραμονή της υποδέχεται τον δυνατό και με πολλές προσθήκες ΖΑΟΝ που εχεις υψηλές βλέψεις αλλά και ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα μέχρι την 4η αγωνιστική.

Τα ρόστερ των ομάδων της Pre League 2018-19 

Pre League - 1η αγωνιστική

Σάββατο 20 Οκτωβρίου

Ζηρίνειο 16.00: Ηρακλής Κηφισιάς - ΓΑΣ Μεσσαράς, Διαιτητές: Πρέντζας, Λιδωρικιώτη, Γραμματεία: Ακαρέπη, Παρατηρητής: Τριανταφύλλου

Βριλησσίων 17.45: ΦΟ Βριλησσίων - ΑΟ Λαμίας 2013, Διαιτητές: Μενεσλής, Βελώνης, Γραμματεία: Ταλάρου, Παρατηρητής: Πολίτης.

Κορυδαλλού 19.00: Άρτεμις Κορυδαλλού - ΑΕΚ, Διαιτητές: Μαρκάτης, Ράντσιου, Γραμματεία: Κορδετζάκη, Παρατηρητής: Μαυρικίδης.

Μίλωνα 20.00: Πανιώνιος - Αιγάλεω, Διαιτητές: Νικολόπουλος, Μαριδάκης, Γραμματεία: Μητρούση, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου

Μ. Τσικίνας 16.30: ΧΑΝΘ - ΖΑΟΝ, Διαιτητές: Αβραμίδης, Τσιούλα, Γραμματεία: Πασπάλα, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου

Χολαργού 16.45: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, Διαιτητές: Ονόπας, Οικονόμου Β., Γραμματεία: Καλογιάννη, Παρατηρητής: Βαρθαλίτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ