1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-10-2018 09:05

Άρτεμις: Ευχάριστο διάλειμμα με φωτογράφιση

48 ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα της Πρι Λιγκ και μάλιστα κόντρα σ’ ένα από τα μεγάλα φαβορί ανόδου, την ΑΕΚ (20/10, 19.00), η Άρτεμις επέλεξε να κάνει στο κλειστό του Κορυδαλλού, την φετινή της φωτογράφηση.
Κάτω από την σκηνοθετική ματιά του «all time classic» φωτογράφου του βόλεϊ, Χρήστου Λαχανίδη, ο Γιώργος Σαραντέας που από φέτος θα έχει το ρόλο του γενικού αρχηγού και όχι του προπονητή που μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, του νέου τεχνικού του συλλόγου, Νίκου Μπουτσουρή, αλλα και του συνόλου των αθλητριών που έκαναν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την δυνατή προετοιμασία τους, ολοκληρώθηκαν μέσα σε όμορφο και χαλαρό κλίμα, τα «αποκαλυπτήρια» της ομάδας  για την σεζόν 2018-19.

Μιας ομάδα που φέτος κλείνει 48 χρόνια από την ίδρυση της και έχει καταφέρει μέσα σε πολύ λίγα χρόνια, να κάνει άλματα σε οργανωτικό, αγωνιστικό και κοινωνικό επίπεδο και να αποτελεί ένα από τα σωματεία –πρότυπο στο χώρο του βόλεϊ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ