1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-09-2018 14:17

Τουρνουά Κύπρου: Μαγνήτης οι «Κυρίες» και το «τριφύλλι»

Ανόρθωση εναντίον Παναθηναϊκού (20:30 σε ζωντανή μετάδοση από τη Cytavision) και Ολυμπιάδα Νεαπόλεως εναντίον Μακάμπι Χάιφα (18:30) είναι οι αναμετρήσεις της δεύτερης ημέρας του ΟΠΑΠ Διεθνούς Tουρνουά Βόλεϊ Γυναικών 2018 που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το τριεθνές τουρνουά που διοργανώνεται από την Ανόρθωση, σε συνεργασία με την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως και είναι υπό την αιγίδα του KOA και της ΚΟΠΕ περιλαμβάνει τα πιο δυνατά τεστ προετοιμασίας για όλες τις ομάδες ενόψει της νέας περιόδου.

Χορηγός της διοργάνωσης είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ, στρατηγικός συνεργάτης η Γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης, υποστηρικτές το Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και τηλεοπτικός συνεργάτης η Cytavision.

Ιδιαίτερα για την αναμέτρηση της Ανόρθωσης με τον Παναθηναϊκό, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του αθλήματος που αναμένεται να δώσουν έντονο το «παρών» τους. Σημειώνεται ότι για την παρουσία των φιλάθλων στους αγώνες του τουρνουά δεν ισχύει η Κάρτα Φιλάθλου.

Ο προπονητής της «Κυρίας» Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς και ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Κυριάκος Καμπερίδης θα έχουν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και τακτικές έτσι ώστε να βάλουν γερές βάσεις για τη νέα σεζόν. Η πρωταθλήτρια Κύπρου ανανέωσε το ρόστερ της κατά το ήμισυ και πόλος έλξης για τους φίλους της είναι και τα νέα αποκτήματα (Ιβάνα Ράντονιτς, Μιροσλάβα Κιγιάκοβα, Άντρεα Χαραλάμπους, Βάσω Ριαλά, Βαλέρια Σιακίδου, Λίλια Αγγελίδη, Αφροδίτη Δαυίδ).

Ο Παναθηναϊκός συγκρότησε ένα ισχυρότατο σύνολο με παίκτριες με μεγάλη εμπειρία όπως είναι οι διεθνείς, Μαρία Οικονομίδου, Έλενα Κουντουρά, Σοφία Κοσμά, Μαρία Λαμπρινίδου, Πένυ Ρόγκα και Αποστολία Νούσια, ενώ αναμένεται ότι θα βρει πολλές λύσεις από την κορυφαία Κύπρια Νέανιδα και στέλεχος της Εθνικής μας, Εβίτας Λεωνίδου.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης, η Ανόρθωση θα τιμήσει δύο μεγάλες μορφές του κυπριακού βόλεϊ. Την Αμμοχωστιανή Μαρία Χρυσοστόμου που διέπρεψε με τα χρώματα του Παναθηναϊκού (σε ολόκληρη τη δεκαετία του’80) και τη προπονήτρια της Ανόρθωσης στις αναπτυξιακές ηλικίες, Μάρω Νικολάου που έπαιξε στο «τριφύλλι» για πέντε σεζόν κατακτώντας τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας.

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση, στις 18:30 η Ολυμπιάδα Νεάπολης αμερικάνικης έκδοσης με τις Μορόνου, Κάτγουορθ και Χάρβι θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Χάιφα που ήρθε στην Κύπρο με ισχυρότερα «όπλα» τη Βραζιλιάνα Έρικα Κοΐμπρα, τη Λευκορωσίδα Βέρα Κλίμοβιτς, τη Γιαπωνέζα Σατσούκι Οσόκιν, τη Ρωσσίδα Κατερίνα Σταρίκοβα και τέσσερις διεθνείς με το Ισραήλ.

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Παναθηναϊκός

20:30: Ανόρθωση – Μακάμπι Χάϊφα

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Μακάμπι Χάϊφα

20:30: Ανόρθωση – Παναθηναϊκός

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

11:00 Παναθηναϊκός - Μακάμπι Χάϊφα

13:00: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως - Ανόρθωση

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ