Εκτυπώστε τη σελίδα
22-09-2018 23:03

Τουρνουά Ηρακλή Κηφισιάς: Στον τελικό Πετρούπολη και Πρωταθλητές Πεύκων (φωτό)

Ο ΓΣ Πετρούπολης και οι Πρωταθλητές Πεύκων ήταν οι νικήτριες ομάδες της πρώτης ημέρας του τουρνουά που φιλοξενεί στο Ζηρίνειο ο Ηρακλής Κηφισιάς.

Η Πετρούπολη της Αγγελικής Γεωργοπούλου που θα αγωνιστεί φέτος στην Α2 Γυναικών επικράτησε με 3-0 της Ίριδας, η οποία θα συμμετέχει με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Β'Εθνικής ΕΣΠΕΔΑ.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας, οι νεοφώτιστοι στην Α2 Γυναικών, Πρωταθλητές Πεύκων, από την Θεσσαλονίκη επικράτησαν με 3-1 σετ του γηπεδούχου Ηρακλή Κηφισιάς ο οποίος συνεχίζει χωρίς την τραυματία Κουνάδη και ακόμα χρειάζεται πολύ δουλειά.

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει τη αναμέτρηση Πετρούπολη-Πρωταθλητές Πεύκων για την κατάκτηση του τουρνουά και ο Ηρακλής Κηφισιάς θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ίριδα Νέας Σμύρνης - ΓΣ Πετρούπολης 0-3 (22-25, 22-25, 20-25)

ΙΡΙΔΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ξεροβάσιλας): Μπιτσάκου, Γρίσπου, Κομνηνού, Βασιλά, Καλκαβύρα, Μανώλη, Κόλλια, Σπηλιακοπούλου, Νικολοπούλου, Φούσκα, Μαγγίνα.

ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γεωργοπούλου): Σκλιβανίτη, Χρυσοσπάθη, Βασιλείου, Κατσιμπούλα, Στρατίκη, Δημητροπούλου, Κοτσαμπά, Κιέζου, Ραυτοπούλου, Βακάλογλου, Παναγιωτοπούλου, Βλασσοπούλου, Κανελλοπούλου.

Ηρακλής Κηφισιάς - Πρωταθλητές Πεύκων 1-3 (25-19, 11-25, 17-25, 13-25)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΥΚΩΝ (Ιωαννίδης): Λεωνιδάκη, Κοτέογλου, Χοτοκουρίδου, Τιφλιώρη, Ματσαρόκη, Καραπαλίση, Ιωαννίδου, Γιαννούλη, Γαβριηλίδου, Πανταζή, Κύρκου, Μοτσιάνου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Μανθάτης): Δελλατόλα, Καραγιαννίδου, Γιαννίκη, Καλαμπόγια, Περγαντή, Σκαρλάτου, Βάθη, Καμπυλαυκά, Γαλανοπούλου, Νικολέτου, Γκαντή, Τσουράι, Τζήμα, Τρομπούκη.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

17.00: Πρωταθλητές Πεύκων-ΓΣ Πετρούπολης
19.00 Ηρακλής Κηφισιάς-Ίριδα Ν.Σμύρνης

 

ira2.jpgpetroupoli1.jpgpetroupoli2.jpgira1.jpgpeuka3.jpgiris1.jpgpeuka1.jpgpeuka2.jpg

Σχετικά άρθρα

  • Τα Πεύκα «ψήλωσαν» με την Μαρία Καλαποδά
     Μετά την απόκτηση της ακραίας Αγνής Τριλυράκη, οι Πρωταθλητές Πεύκων συνέχισαν την ενίσχυση τους με την 23 χρονη (1μ90) κεντρική, Μαρία Ιωάννα Καλαποδά..Η ανακοίνωση της διοίκησης της νεοφώτιστης ομάδας για την Καλαποδά που έχει αγωνιστεί σε Αργώ Βόλου, Αίαντα Ευόσμου, ΑΟ Θήρας και Άρη στον οποίο ξεκίνησε το Α γύρο του πρωταθλήματος, αναφέρει:
  • Επέστρεψε και πάλι στο Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς
    Λίγους μήνες άντεξε μακριά από το Ζηρίνειο η Ευδοξία Αργυροπούλου, και επέστρεψε πάλι σε αυτό αλλά αυτή την φορά με την φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, και όχι με την αντίστοιχη του ΖΑΟΝ που αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια.
  • Πανίσχυρος Ηρακλής Κηφισιάς με καρέ δυνατών μεταγραφών
    Το «κτίσιμο» ενός πρωταθληματικού ρόστερ που θα του δώσει την δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 γυναικών στην Πρι Λιγκ συνεχίζει ο Ηρακλής Κηφισιάς. Η διοίκηση του συλλόγου των βορείων προαστίων με μπροστάρη τον πρόεδρο Βασίλη Πανάγο, ανακοίνωσε μια πολύ δυνατή μεταγραφική τετράδα που αποτελούν η πασαδόρος Ελένη Κοντούδη, η κεντρική ‘Ερρικα Γράβαρη, η πολύπειρη λίμπερο Σοφία Γκιαούρη και η ακραία Θεοδώρα Σαρακατσάνη.
  • Τρίτη ξένη στα Πεύκα η Άλις Κούντγορθ
     Απο το ΖΑΟΝ στα Πεύκα η Αλίς Κούντγορθ. Η 28 χρονη (1μ85) Αμερικανίδα ακραία που δεν πρόλαβε να αγωνιστεί περυσι με την ομάδα της Κηφισιάς λόγω οικονομικών προβλημάτων, επέστρεψε και πάλι  στη χώρα μας για να αγωνιστεί με την νεοφώτιστη ομάδα της Θεσσαλονίκης και να την ενισχύσει επιθετικά στο νέο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών.
  • Διπλό ανόδου για τον Απόλλωνα Καλαμάτας στην Πετρούπολή
    Πολύ σκληρός για να χάσει αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ο Απόλλωνας Καλαμάτας, καθώς επιβλήθηκε με 0-3 (20-25, 19-25, 23-25) του ΓΣ Πετρούπολης στο ντέρμπι κορυφής για την 16η αγωνιστική του Α΄ομίλου της Α2 γυναικών.