1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-09-2018 23:08

Φιλική νίκη της Ενωσης Βύρωνα επί του Ηρακλή Κηφισιάς που έπαιξε χωρίς Κουνάδη

Φιλικό προετοιμασίας έδωσαν το απόγευμα στο γυμναστήριο του Βύρωνα η Ενωση Βύρωνα με τον Ηρακλή Κηφισιάς. Η Ενωση Βύρωνα που θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα Α2 γυναικών επικράτησε σε τρία προπονητικά σετ απέναντι στον Ηρακλή που θέλει ακόμα δουλειά και επι πλέον αγωνίστηκε χωρίς την βασική του πασαδόρο Στέλλα Κουνάδη που έχει τραυματιστεί στο πόδι.

Οι προπονητές των δύο ομάδων Δήμος Κυριαζής και Βασίλης Μανθάτης έβγαλαν τα συμπαράσματα τους. «Είναι ακόμα νωρίς για όλες τις ομάδες. Εχουμε κάνει δουλειά σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού μας και πρέπει να δέσουμε για να φορμαριστούμε στους επίσημους αγώνες», σχόλιασε ο Κυριαζής για την Ενωση Βύρωνα ενώ ο Μανθάτης που η ομάδα του θα αγωνίζεται στην Pre League είπε: «Ξέρουμε πως θα έχουμε δύσκολη σεζόν για αυτό και υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. Ο τραυματισμός της Κουνάδη είναι ένα ζήτημα αλλά θα το αντιμετωπίσουμε».

H ακραία της Ενωσης Βύρωνα Σοφία Σολωμού που αποκτήθηκε από το Αιγάλεω και παράλληλα σπουδάζει και χημικός μηχανικός είπε: «Είναι νωρίς για συμπεράσματα αλλά σε σχέση με το πρώτο φιλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό είχαμε καλύτερη εικόνα. Εχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά για να βελτιωθούμε. Το σημαντικό για μένα είναι πως στην ομάδα υπάρχει οικογενειακό κλίμα και δίνονται λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Εχουν προγραμματιστεί δυνατά φιλικά και σταδιακά θα παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτερες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ