1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-07-2018 09:25

Για πέμπτη σεζόν η Αποστολάκη στην Μεσσαρά

Μετά τις μεταγραφές των Κλεισιάρη, Τσελάνη, η διοίκηση του ΓΑΣ Μεσσαρά ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασία της με την 24 χρονη ακραία, Σοφία Αποστολάκη.

Η ανακοίνωση του Κρητικού συλλόγου της Πρε Λιγκ αναφέρει:

«Την συνέχιση της συνεργασίας του και για την σεζόν 2018-19, με την Σοφία Αποστολάκη ανακοινώνει ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Μεσσαράς.Η Σοφία Αποστολάκη θα αγωνίζεται με την Μεσσαρά στην Pre League Γυναικών για 5η σεζόν.

Η 24χρονη ακραία είναι παρούσα σε όλες τις σημαντικές στιγμές της πορείας του συλλόγου στις Εθνικές κατηγορίες και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές.

Η επιθυμία της να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο ήταν ο βασικός παράγοντας αυτής της συμφωνίας όπως επίσης και η εξαιρετική συνεργασία της Μεσσαράς με τους ανθρώπους του Ακρωτηρίου όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά με την Γ.Γ Κα Ελένη Καζάκου κ τον προπονητή Κο Χρήστο Διαμαντάκη.

Θεωρώντας την Σοφία ως ένα “δικό μας παιδί» την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή σεζόν, με υγεία και να πετύχει μαζί μας κάθε στόχο της.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ