1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-07-2018 17:40

Γιώργος Σαραντέας: «Ανταγωνιστικοί σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα» (video)

Ο γενικός αρχηγός της Άρτεμις Κορυδαλλού, Γιώργος Σαραντέας, στο περιθώριο της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Pre League μίλησε στο volleynews.gr για τη νέα χρονιά και για τον στόχο των νεοφώτιστων στην κατηγορία.
«Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχουν τρεις βασικοί πρωταγωνιστές Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και εμείς από την πλευρά μας θα κυνηγήσουμε την παραμονή στην κατηγορία. Αυτός είναι ο στόχος μας ο βασικός και να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως τα τελευταία χρόνια. Έχουμε ένα νεανικό ρόστερμ θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιεστικοί στους αντιπάλους μας, ιδιαίτερα στον Κορυδαλλό».

Media

Σχετικά άρθρα

  • ‘Αρτεμις Κορυδαλλού: Επιθετική ενίσχυση με Ειρήνη Κακλαμάνου
    Μετά την ανανέωση με την κεντρική Χαρά Κανταρτζή, και την απόκτηση της νεαρής 15 χρονης (γεν.2008) πασαδόρου, Σμαράγδας Παρασκευοπούλου, η Άρτεμις Κορυδαλλού ανακοίνωσε την Ειρήνη Κακλαμάνου.
  • Περίπατος για τη Λαμία κόντρα στην Άρτεμις Κορυδαλλού
    Ο ΑΟ Λαμίας 2013 επικράτησε με περίπατο στο «Χαλκιοπούλειο» της νεανικής Άρτεμις Κορυδαλλού με 3-0 σετ και πέτυχε το πρώτο τoυ φετινό τρίποντο μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Pre League.
  • Σαραντέας: «Να αφήσουμε τις δάφνες της περασμένης τριετίας»
    Απογοητευμένος όχι τόσο από την ήττα αλλά από τη συνολική εμφάνιση της Άρτεμις Κορυδαλλού, στην πρεμιέρα της Πρι Λιγκ κόντρα στο Ναύαρχο Βότση με 3-0, εμφανίστηκε σε ανάρτηση του για το ματς ο Γιώργος Σαραντέας.
  • Η Άρτεμις Κορυδαλλού καινοτομεί με τον πολυχώρο «Στάθης Σαραντέας»
    «Σάρκα και οστά» πήρε μετά από πολύμηνες προσπάθειες, το όραμα του Γιώργου Σαραντέα. Με τη συμπλήρωση 50 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς της Άρτεμις, στην πόλη του Κορυδαλλού, είναι έτοιμος να ανοίξει τις πύλες του ο πολυχώρος αθλητισμού και πολιτισμού, «Στάθης Σαραντέας» που φέρει το όνομα του ιδρυτή του συλλόγου.
  • Η Άρτεμις Κορυδαλλού έχασε τον «πρόεδρο» της Τάκη Σπυριδάκη (Vd)
    Την απώλεια του προέδρου της, Τακη Σπυριδάκη, θρηνεί η Άρτεμις Κορυδαλλού.Ναι καλά διαβάσατε ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος που έφυγε χθές από κοντά μας σε ηλικία 61 ετών,νικημένος από την επάρατη νόσο, ήταν ο κινηματογραφικός πρόεδρος του συλλόγου για τις ανάγκες της ταινίας «Αμόρε Μίο» που γυρίστηκε στο κλειστό γήπεδο του Κορυδαλλού, το 2015.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ